Se pare că viața de noapte nu îl mai atrage la fel de mult pe Dorian Popa.

Dorian Popa se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi. Nici la capitolul activitate în mediul online nu stă rău, căci, în prezent, câștigă bani frumoși din colaborările cu diferite branduri. Multe vedete de la noi sunt cunoscute pentru faptul că adoră viața de noapte. Totuși, se pare că artistul și-a schimbat părerea despre acest subiect. 

Dorian Popa se consideră bătrân pentru cluburi

Invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, Dorian Popa a mărturisit că nu mai este atras așa de mult de viața de noapte. Ba mai mult, spune că s-a plictisit de ieșirile în cluburi și chiar se consideră „bătrân”. Pe 7 august, Dorian Popa împlinește 34 de ani, așa că preferă să lase locul tinerilor să se distreze.

În plus, artistul a povestit că anul trecut și-a aniversat ziua de naștere într-un club de fițe, dar se pare că nu s-a mai distrat așa de mult.

Cu toții știm că astfel de petreceri sunt presărate cu alcool din plin. Surprinzător, Dorian Popa a mărturisit că își dorește să dea în extrema cealaltă. De aceea, viața de noapte nu mai este pe placul său, ca în trecut. Declarațiile sale i-au surprins pe fani, mai ales că artistul era nelipsit din cluburi.

@radutibulca Dorian Popa despre cluburi #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp #dorianpopa #hatz ♬ sunet original – Radu Țibulcă

„Am fost anul trecut de ziua mea, am ieșit puțin la LOFT, dar m-am plictisit. Am îmbătrânit. Mâine-poimâine am 34 de ani, nu beau alcool, pentru că nu mi-ar plăcea, ci pentru că am învățat că nu îmi face bine tot în muncă.

Alcoolul te face să îți pierzi controlul. Există două căi, ori de bun augur ori de rău augur. Când e de bun augur, e cu caterincă, dar prea multă caterincă poate să iasă greșit”, a povestit Dorian Popa în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.