Artistul Dorian Popa a fost implicat într-un incident neplăcut în luna octombrie, atunci când a fost prins conducând sub influența drogurilor.

Într-un podcast cu Micutzu (Cosmin Nedelcu), vloggerul celebru a recunoscut greșeala pe care a făcut-o și a promis că nu va mai fuma canabis în viitor.

Dorian Popa a mărturisit că evenimentul l-a marcat profund și a făcut o serie de promisiuni pentru a evita repetarea situației. El a afirmat că a învățat multe lecții din această experiență neplăcută și că nu va mai drogat niciodată.

Întrebarea privind greșeala reală

Atunci când a fost întrebat dacă consideră că greșeala sa a fost consumul de canabis sau faptul că a condus sub influența drogurilor, Dorian Popa a evidențiat că principalul său regret este că a urcat la volan fără să se gândească la substanțele prezente în organism.

VIDEO | Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: Recunosc, am consumat canabis!

„Ce am învățat din toată situația, în mod obiectiv, este că cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost să conduc, fără să iau în calcul dacă am substanțe în corp. Cu toate acestea, având în vedere consecințele pe care le-am suportat în prezent, îmi pare sincer rău. Sper că nu dezamăgesc pe nimeni, dar consider că a fost o greșeală să fumez, da.

Am tăria de caracter să îmi asum toate vorbele mele și de acum înainte vreau să spun că nu voi mai fuma niciodată. Experiența m-a deranjat într-un mod în care mi-am dat seama că apreciez și îmi doresc rezultate în viață mai mult decât orice altceva”, a declarat Dorian Popa.

Realizarea impactului deciziei sale

Dorian Popa a devenit conștient de consecințele propriilor sale acțiuni atunci când a primit un feedback important din partea unui bărbat în vârstă, într-un spațiu public.

Același domn l-a abordat și i-a spus că îl urmărește de mult timp și că Dorian este un tânăr excepțional care nu ar trebui să apeleze la droguri. Această întâmplare l-a făcut să se gândească la necesitatea acestor substanțe în viața sa.

Dorian Popa promite că nu se va mai droga

Dorian Popa a mărturisit că a ales să nu bea alcool din cauza experiențelor negative pe care le-a trăit în copilărie, deoarece tatăl său consuma în exces această substanță. Cursul vieții sale și al familiei a fost afectat de această problemă și în prezent, el nu mai dorește să treacă prin aceleași dificultăți.

Cu aceeași motivație, Dorian a considerat că fumatul de canabis îi va aduce o anumită liniște sufletească. Cu toate acestea, după reflecție, el a realizat că nu are nevoie de aceste substanțe și a făcut o promisiune solemnă că nu va mai aprinde vreodată un joint.

Promisiunea solemnă că renunță la droguri

Dorian Popa și-a reafirmat hotărârea de a nu mai recurge la droguri și a jurat în fața lui Dumnezeu că, în caz contrar, ar trebui să sufere consecințe mult mai severe decât cele pe care le-a întâmpinat până în prezent.