Se pare că a dat ghinionul peste Dorian Popa ziua trecută. Artistul a fost, pentru câteva secunde foarte prețioase, neatent în trafic, astfel că inevitabilul s-a produs. Artistul a luat parte la un accident rutier pe DN1 și se pare că vinovatul este chiar el.

Reclamă

Accidentul s-a produs cu puțin timp după ce Dorian Popa a ieșit din București. Se pare că vina aparține în totlitate actorului, după cum și el afirmă. Acesta chiar a filmat locul accidentului și a mărturisit faptul că, din cauza faptului că nu s-a asigurat, a produs un accident. Cei implicați în accident sunt în afara oricărui pericol, din fericire, însă cele două mașini au fost puțin avariate.

În filmarea pe care chiar el a făcut-o, artistul afirmă faptul că de aceată dată a avut comportamentul fix unui șofer începător și că, iată, neatenția te poate costa scump. Din fericire, nu este cazul de așa ceva.

“Hâtz, Johnele,hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a declaratt artistul Dorian Popa pe rețelele de socializare.

Dorian Popa a produs un accident rutier! Cum se simte artistul acum
Dorian Popa a produs un accident rutier! Cum se simte artistul acum
Dorian Popa a produs un accident rutier! Cum se simte artistul acum
Dorian Popa a produs un accident rutier! Cum se simte artistul acum

Cum a fost copilăria lui Dorian Popa?</h2

Cu toate că acum are tot ce își dorește și nu duce lipsă de nimic, Dorian Popa a avut o copilărie chinuită și cu multe lispuri. El împreună cu mama și fratele lui pe nume Ciprian, au fost părăsiți de tată de când aceștia aveau vârste fragede. În schimb, au rămas cu mama care le-a oferit tot ceea ce a fost mai bun, o educație bună și o perspectivă corectă în viață. Și în plan personal îi merge destul de bine. Artistul se află într-o relație cu o brunetă focoasă pe nume Claudia Iosif.