Dorian Popa a refuzat un contract de 100.000 de euro, ce a venit de la un studio de vidochat

În prezent, Dorian Popa are o paletă largă de profesii. Actor, cântăreț, vlogger, antreprenor, artistul nu se dă în spate de la nimic și muncește mult. Câștigurile sunt pe măsură, iar Dorian Popa trage din greu pentru a putea duce viața de lux pe care și-o dorește. Însă, artistul are anumite limite. Acesta a refuzat un contract de 100.000 de euro.

Dorian Popa este printre altele și un influencer de succes. Acesta și-a alăturat de-a lungul timpului imaginea cu mai multe brand-uri, iar contractele au fost semnate pe sume frumoase de bani. Însă, artistul a refuzat chiar cel mai generos contract, de 100.000 de euro. Oferta atrăgătoare a venit din parte unui studio de videochat, însă Dorian Popa a spus pas, fără să stea prea mult pe gânuri.

„Normal că am refuzat! Cea mai nebună ofertă refuzată de mine a fost de 100.000€ / an pentru promovare videochat. Refuzat instant!”, a declarat Dorian Popa, potrivit ciao.ro.

Însă, chiar daca a pierdut cei 100.000 de euro, Dorian Popa nu stă prost la capitolul financiar. Chiar și într-un an de pandemie, cu mai puțină activitate, acesta a reușit să aibă încasări considerabile.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, declara Dorian Popa anul trecut.

 Dorian Popa a pierdut 100.000 de euro! De ce a refuzat artistul cea mai bănoasă colaborare
Instagram

Dorian Popa, dedicat muncii sale

Dorian Popa are o viață extrem de activă. În fiecare zi se ocupă de proiectele sale și nici măcar nu vrea să audă de vacanță. Acesta recunoaște că este dependent de muncă, însă se ghidează după principiul că dacă vrei să ai trebuie mai întâi să muncești. Dorian Popa nu a mai fost într-o vacanță de șase ani.

„Nu sunt adeptul vacanțelor, nu susțin, cel puțin în vremurile date, ideea de vacanță. Consider că noi, oamenii, ar trebui să ne focusăm foarte tare pe tot ce înseamnă reconstrucția economiei. Adică a țării noastre cât și a mapamondului.

Eu sunt genul workoholic, dedicat muncii lui foarte mult, motiv pentru care nu mă grăbesc să  plec într-o vacanță. Mai mult decât atât, viața mea și munca mea sunt ca o vacanță. Lucru pentru care nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu.”, a declarat Dorian Popa, potrivit click.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.