Dorian Popa este una dintre cele mai trasnparente vedete din showbiz. Cateodata insa acest lucru ii aduce prejudicii.

Dorian Popa a dat-o-n bară! Artistul a fost invitat sa cante la o petrecere de majorat, dar nu se astepta la ce a urmat. Asa cum ne-a obisnuit, artistul a publicat in ziua cu pricina un daily vlog. Acesta si-a anuntat fanii ca merge in Dolj pentru a face o surpriza frumoasa unui fan ajuns la varsta majoratului. Dorian a filmat tot drumul și hotelul in care a fost cazat. Nu l-a uitat nici pe Chelutul, catelusul lui ajuns deja celebru.

Cum era de asteptat, Dorian Popa a filmat si ce s-a intamplat la petrecerea de majorat. Bucuros nevoie mare ca a avut un public atat de activ, cantaretul s-a laugat cu gasca vesela pe youtube. Atat i-a trebuit! Artistul a omis faptul ca ne aflam in pandemie si ca inca exista restrictii in ceea ce priveste numarul de invitati de la petrecerile private. Imaginile din videoclip prezinta zeci de tineri înghesuiți în interiorul unui local din comuna doljeană Malu Mare.

Dorian Popa le-a facut asadar un neajuns celor care l-au platit sa le cante la petrecere. Odata cu publicarea respectivului vlog, oamenii legii s-au autosesizat. Adolescenti prezenti pe vlog nu au respectat masurile de distantare si nu au purtat nici masti de protectie. Asta in ciuda faptului ca petrecerea s-a desfasurat in interiorul restaurantului si nu in aer liber.

Dorian Popa i-a făcut pe clientii sai sa scoata bani frumosi din buzunare

Astfel, atat organizatorul petrecerii, cât și cel care deținea localul au ajuns să fie amendați de oamenii legii. Iar asta doar din pricina faptului ca Dorian Popa a facut totul public.

”Având în vedere informaţiile apărute în spatiul public, referitoare la organizarea unei petreceri făra respectarea măsurilor impuse pe perioada starii de alertă, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au efectuat verificări, pentru stabilirea stării de fapt si pentru luarea măsurilor care se impun. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 14/15 iulie a.c., a fost organizată o petrecere privată la un local de evenimente prevazut cu piscina exterioară din comuna Malu Mare, la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat organizatorul evenimentului în persoana unui bărbat de 44 de ani, din comuna Malu Mare care a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.
De asemenea, a fost sancţionat şi un bărbat de 41 de ani, din Malu Mare, în calitate de administrator al localului respectiv, cu amendă în valoare de 3000 de lei, conform Legii 55/2020”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro