Dorian Popa a făcut accident, iar pagubele nu sunt deloc unele mărunte. Se pare că în ultima vreme Dorian Popa nu mai scapă de probleme. Fix când credeau că toate îi merg ca pe roate și că este ferit de orice fel de probleme; îndrăgitul artist a dat-o în altele. Artistul a trecut printr-o serie de situații neplăcute, pe care nu le-a putut evita.

Reclamă

După ce a rămas recent fără portofel, a avut mari dureri la picior și a fost invadat de șoareci în propria locuință, artistul a mai trecut printr-o situație critică. Dorian Popa a tras recent o sperietură sorp cu moartea. Se pare că îndrăgitul artist a fost implicat într-un accident rutier. Acesta avut loc pe Drumul Național 1. Vlogeerul se poate considera foarte norocos, deoarece ar fi putut să își piardă viața într-o clipă. Din fericire, impactul nu a fost atât de puternic, dar mașina lui a fost distrusă.

Cum s-a întâmplat?

Se pare că vina a fost doar a lui, pentru că nu s-a asigurat atunci când a schimbat banda, iar asta l-ar fi putut costa viața. El este în siguranță, dar bolidul de lux, în valoare de 80.000 de euro a fost avariat. Dorian Popa a făcut accident și în luna februarie a acestui an, când și-a băgat toți fani în sperieți, cum s-ar zice. Din fericire, a avut noroc în ambele situații, pentru că este în afara oricărui pericol și fericit că a scăpat cu viață.

„Hâtz, Johnele, hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că era ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a fost mesajul postat de Dorian Popa pe Instagram.