Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri de la noi. Aceasta a descoperit faima odată cu rolul din serialul fenomen „Pariu cu Viața”. Deși era un puști pe vremea aceea, Dorian era foarte responsabil și nu neapărat pentru că voia, ci pentru că i se impunea.

CITEȘTE ȘI Dorian Popa a dezvăluit rețeta succesului fanilor săi

Dorian Popa a fost mereu un exemplu de ambiție și de disciplină. Chiar dacă pare că este într-o continuă agitația, vloggerul este foarte organizat și știe foarte bine ce are de făcut. Aceasta disciplină a moștenit-o din familie, dar a mai și dobândit din ea pe parcurs.

Dorian Popa a recunoscut că a vrut să facă performanță, iar asta nu ar fi fost posibil fără să respecte anumite lucruri. Pentru prima dată, artistul a vorbit și despre rigurozitățile la care erau supuși cu toții pe platourile de filmare.

„Pariu cu viața” a fost un proiect ambițios pentru întreaga echipă, mai ales pentru Ruxandra Ion. Nu a fost deloc ușor pentru producătoare să stăpânească atâția tineri, dar s-a descurcat de minune. Oricât de blândă ar părea Ruxandra, pe platourile de filmare, aceasta a impus de la început o regulă extrem de dură.

Dorian Popa a dat totul din casă. Ce pățea artistul dacă întârzia la filmările de la „Pariu cu viața” Facebook

Dorian Popa nu avea timp de glume la filmări

Dorian Popa a povestit cum era sancționată fiecare întârziere la filmări. Nu era vorba despre mustrări sau atrageri atenție, ci de ceva mult mai grav. Mai exact, de fiecare dată când cineva nu respecta programul, pierdea jumătate din salariu.

Și acum când povestește asta, lui Dorian Popa i se face pielea de găină. „Pariu cu viața” a fost una dintre cele mai frumoase perioade pentru el, din toate punctele de vedere. Pe platourile de filmare a legat prietenii frumoase, iar cu majoritatea colegilor se înțelege și acum.

La un moment dat, „Domnul Hâtz” voia să refacă serialul alături de colegii lui, dar a realizat că acest lucru este imposibil.

@dorianpopahopa #dailyvlog #vlog #foryou #foryoupage #apple #airpods ♬ original sound – dorianpopa