Dorian Popa este una dintre cele mai expansive persoane din showbiz-ul de la noi. Peste tot pe unde merge, vloggerul creează atmosferă. Nu este de mirare că televiziunile „se bat” pentru a-l avea în portofoliul lor. Dorian este obișnuit cu scena și cu mișcarile de marketing pentru audiență, iar acum, numele lui gravitează în jurul emisiunii de la PRO TV. Dorian Popa a decis că cel mai bine este ca fanii să afle de la el dacă va participa sau nu la „Survivor”.

Fără doar și poate, „Survivor” este unul dintre cele mai așteptate formate tv ale anului. Sezonul trecut, Kanal D era lider de audiență în zilele în care se difuza competiția din Republica Dominicană. Anul viitor, „Survivor” se va muta pe PRO TV, iar primele nume au început deja să fie vehiculate. Dorian Popa a fost prima vedetă despre care s-a spus că va face parte din echipa „Faimoșilor”. Vloggerul nu este singurul menționat în speculații. Alături de el s-a spus că ar participa și Alex Velea împreună cu frumoasa Antonia.

Este Dorian Popa primul nume confirmat la „Survivor”?

În timp ce Antonia și Velea nu au declarat nimic cu privire la aceste zvonuri, Dorian Popa a decis să pună punctul pe „i”. Iubitul lui Babs a simțit nevoia să fie transparent cu cei care îl urmăresc, așa că a spus tot adevărul despre participarea lui la „Survivor”.

„În ceea ce privește acest proiect, numit Survivor, sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple.Pentru că, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand. Cred că prezența numelui meu și a acelor sume, care sunt total fictive, este necesară numai pentru a se crea puțină vălvătaie. Nu vreau să creadă nimeni că sunt supărat, dar consider că adevărul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public și îmi asum faptul că nu am discutat cu absolut nimeni din producția acestui show. cel puțin de când este la noul post TV.”, a spus Dorian Popa.

„Este drept, în anii precedenți am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor. Am refuzat elegant și diplomat. Dacă va fi să o fac, voi anunța eu pe toate platformele mele de social media. Evident că toți cei care sunt conectați află lucruri despre proiectele viitoare în care vreau să particip. Dar, în momentul de față, eu nu am nicio legătură cu noul show Survivor. Nu am fost ofertat și nici nu am propus sumele care se vehiculează în presă. Sunt sută la sută fictive.” a continuat să explice Dorian Popa pentru click.ro.