Dorian Popa a ajuns din nou la spital. Celebrul vlogger a reușit să îi sperie pe membrii, nu puțini, care fac parte din comunitatea lui online.

Cântărețul Dorian Popa, care de curând a ajuns la spital, are foarte mulți fani care se îngrijorează de fiecare dată când pățește ceva. De data aceasta, se pare că influencerul a suferit o intervenție chirurgicală estetică…secretă.

Dorian Popa a ajuns din nou la spital. Cum se simte acum vloggerul

Văzând că oamenii s-au speriat și l-au întrebat cum se simte, după ce s-a filmat pe patul de spital, Dorian Popa a ținut să îi liniștească. Vloggerul le-a explicat acestora că nu are probleme de sănătate, el apelând, de fapt, la un medic estetician.

Chiar dacă nu a dat foarte multe amănunte despre această intervenție estetică, dar, atunci când s-a trezit din anestezie, le-a răspuns fanilor la mesaje.

„Fratele vostru a revenit și se simte extraordinar. Abia aștept să vă spun despre ce este vorba, deocamdată vă mai țin puțin în suspans. Revenim!”, a mărturisit Dorian Popa, din spital,  pe contul său de Instagram.

Dorian Popa a ajuns din nou la spital. Cum se simte vloggerul, după ce s-a operat
Instagram/Arhivă

Vloggerul a avut parte, de curând, de un incident neplăcut în Grecia

Dorian Popa a trăit, de curând, o experiență cât se poate de neplăcută, în timp ce se afla în Grecia. Artistul a fost asaltat și percheziționat de polițiști.

„În viața mea nu am trăit un moment atât de panică, am încercat să mă feresc de lucrurile care îți fac rău în viață, tocmai pentru a nu fi nevoie să trec prin așa ceva. În spatele meu vedeam numai roșu și albastru, am tras pe dreapta, nu înțelegeam ce se întâmplă.

Îmi fac semn, cobor din mașină și mă chemau către mașina lor, m-am dus spre ei cu mâinile sus. Mă duc către ei și mi-au zis să mă pun cu fața la mașină, atunci am zis că îmi pun cătușele, mi-au luat mâinile, unul a început să mă percheziționeze. Mi-a scos portofelul, s-au uitat la portofel”, a spus Dorian Popa.

Dorian Popa a mărturisit că le-a dat polițiștilor actele mașinii, le-a explicat cine e și ce face de fapt în Grecia. Oamenii legii l-au lăsat să plece, dar artistul a rămas cu un gust amar după experiența neplăcută prin care a trecut, care, din păcate pentru el, nu a fost prima de acest gen.