Dorian Popa a trecut prin clipe de coșmar din cauza unui bețișor de ureche. Vloggerul ar fi putut rămâne surd, a mers de urgență la medic și a avut o hemoragie care a fost oprită cu greu. După tot ce s-a întâmplat, el le-a povestit fanilor cum s-a întâmplat totul și care este starea lui în momentul de față.

Dorian Popa ar fi putut rămâne surd

Se pare că îndrăgitul artist s-a relaxat la piscină, după care era pe punctul de a-și sparge timpanul. Nu a stat cu mâinile în sân, a mers la doctor și a reușit să rezolve această problemă. Acum este totul bine și îi mulțumește lui Dumnezeu că nu i s-a întâmplat ceva mai rău de atât.

”Mi-am băgat un bețigaș din ală în ureche, eu nu mă curăț de obicei cu ele că știu că sunt de rău augur, dar m-am bălăcit în piscină și am zis să nu rămână apă acolo. De la Dumnezeu a fost. Mi-am băgat în ureche și m-am lovit foarte tare, eram aproape să-mi sparg timpanul, norocul meu e că Dumnezeu m-a dus la doctor, am reușit să rezolv, e totul ok, am reușit să lovesc mânerul ciocănelului, a fost la câțiva milimentri de timpan, îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a declarat Dorian Popa.

Medicul a oprit într-un final hemoragia și i-a dat un tratament pe care trebuie să îl urmeze, iar astăzi va fi nevoit să meargă din nou la doctor, pentru un control, mai ales că a avut și o hemoragie care i-a dat mari bătăi de cap.

”Mi s-a dat o rețetă pe care trebuie să o achizționez de la farmacie acum, trebuie să mî întorc mâine să mă revadă (…) M-am chinuit să facem hemostază, să oprim hemoragia”, a mai declarat vloggerul, într-un interviu pe care l-a acordat recent.