Actorul are parte de întâmplări neprevăzute și în viața reală, nu doar în serialul de la Pro TV

Mihai Rait, cunoscut sub numele de „Dorel”, datorită personajului pe care îl interpretează în celebrul serial românesc de la Pro TV, a trecut prin momente dificile după ce a fost operat de apendicită. Actorul a povestit în cadrul podcastului online, moderat de Mihai Bobonete, că în anul 2019 a suferit o intervenție. Aceasta a constituit o recuperare de durată. Iată ce dezvăluiri a făcut „Dorel”. 

Actorul nu a ascultat de sfatul medicului

Mihai Rait, alias Dorel din „Las Fierbinți”, s-a operat de apendicită. Pentru această intervenție, el a apelat la celebrul medic, Radu Zamfir. La o lună de la operația respectivă, când actorul s-a dus la un control, medicul a făcut o glumă pe seama acestuia, care acuza dureri mari în zona respectivă. Radu Zamfir l-a mințit pe Mihai Rait că i-a greșit operația.

Mai mult de atât, fratele lui „Bobiță” a mărturisit că i s-a recomandat ca timp de două săptămâni să nu facă efort. În schimb, la patru zile de la operație, după ce a observat că se simte bine, actorul a început activitățile de zi cu zi. Ulterior, au survenit câteva probleme pe care nu le-a premeditat.

„Am suferit mult. Deși este o operație simplă, la mine nu a fost așa. Radu Zamfir mi-a spus după operație să merg acasă și o săptămână, două, să stau liniștit. Eu, dacă am văzut că merge treaba și sunt bine, m-am ridicat la patru zile din pat și am răspuns la interfon.

Atunci am simțit că m-a tăiat. După alte două zile de stat în pat, iar m-am ridicat. Am vrut să duc gunoiul și, când l-am ridicat, iar m-a tăiat”, a declarat Mihai Rait.

@suleyman_ionut #suleymanofficial #suleymanionut #foryou #foryoupage #podcast #dabravo#fy #fyp ♬ sunet original – 🇷🇴Suleym🅰️n_🅾️fficial🇷🇴


Deși pentru „Dorel” este un subiect cât se poate de delicat, Mihai Bobonete s-a amuzat copios pe seama prietenului său. Acesta a mărturisit că l-a apelat pe Mihai Rait la scurt timp după operație. Însă, felul în care acesta a răspuns la telefon, părea că se afla pe moarte. Nu după o intervenție chirurgicală simplă.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii