Mihai Rait, cunoscut sub numele de „Dorel”, datorită personajului pe care îl interpretează în celebrul serial românesc de la Pro TV, a trecut prin momente dificile după ce a fost operat de apendicită. Actorul a povestit în cadrul podcastului online, moderat de Mihai Bobonete, că în anul 2019 a suferit o intervenție. Aceasta a constituit o recuperare de durată. Iată ce dezvăluiri a făcut „Dorel”. 

Actorul nu a ascultat de sfatul medicului

Mihai Rait, alias Dorel din „Las Fierbinți”, s-a operat de apendicită. Pentru această intervenție, el a apelat la celebrul medic, Radu Zamfir. La o lună de la operația respectivă, când actorul s-a dus la un control, medicul a făcut o glumă pe seama acestuia, care acuza dureri mari în zona respectivă. Radu Zamfir l-a mințit pe Mihai Rait că i-a greșit operația.

Mai mult de atât, fratele lui „Bobiță” a mărturisit că i s-a recomandat ca timp de două săptămâni să nu facă efort. În schimb, la patru zile de la operație, după ce a observat că se simte bine, actorul a început activitățile de zi cu zi. Ulterior, au survenit câteva probleme pe care nu le-a premeditat.

„Am suferit mult. Deși este o operație simplă, la mine nu a fost așa. Radu Zamfir mi-a spus după operație să merg acasă și o săptămână, două, să stau liniștit. Eu, dacă am văzut că merge treaba și sunt bine, m-am ridicat la patru zile din pat și am răspuns la interfon.

Atunci am simțit că m-a tăiat. După alte două zile de stat în pat, iar m-am ridicat. Am vrut să duc gunoiul și, când l-am ridicat, iar m-a tăiat”, a declarat Mihai Rait.

@suleyman_ionut #suleymanofficial #suleymanionut #foryou #foryoupage #podcast #dabravo#fy #fyp ♬ sunet original – ??Suleym?️n_?️fficial??


Deși pentru „Dorel” este un subiect cât se poate de delicat, Mihai Bobonete s-a amuzat copios pe seama prietenului său. Acesta a mărturisit că l-a apelat pe Mihai Rait la scurt timp după operație. Însă, felul în care acesta a răspuns la telefon, părea că se afla pe moarte. Nu după o intervenție chirurgicală simplă.