Ana Maria este soția lui Mihai Rait Dragomir, alias Dorel din Las Fierbinți. Acesta este un personaj amuzant, un actor foarte îndrăgit de către iubitorii acestui serial.

Cei doi au o viață de familie discretă, având în vedere că soția lui Dorel preferă să stea departe de lumea showbiz-ului, deoarece ea nu vrea să se expună peste tot.

Ei s-au cunoscut la un spectacol de stand-up comedy însă erau vecini de bloc și se pare că a fost dragoste la prima vedere, pentru ca s-au plăcut de cum s-au văzut.

Ana Maria și Mihai trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Nașul lor de căsătorie este Mihai Bobonete, un prieten vechi din copilărie. Se înțeleg foarte bine chiar și acum în viața de adulti și se simt ca o familie. Sunt mereu impreună la filmări și la spectacole și au o relație cu totul specială.

Mihai este actor, cântăreţ, face stand up comedy şi joaca un rol important in serialul Las Fierbinți. El interpretează rolul lui Dorel, un personaj care vrea să fie prostul satului, acesta apare îmbrăcat cu cămăși și pantaloni de pe vremea războiului. În realitate, el are o minte sclipitoare, o carieră de succes și o viață frumoasă de familie.