Donald Trump a lansat o ipoteză șocantă legat de ceea ce i s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump se teme pentru libertatea lui. Acesta a făcut publică o ipoteză bizară prin intermediul rețelelor de socializare, prin care susține că urmează să fie privat de libertate. Totul pe fondul unei fapte din trecut.

Donald Trump crede că va fi arestat

Fostul șef al statului american a postat pe propria rețea de socializare, Truth Social că urmează să fie arestat marți. Trump a specificat că informația a ajuns la el prin intermediul biroului procurorului districtual din Manhanttan. Mai mult, acesta îi îndeamnă pe americani să protesteze pentru „a-și lua națiunea înapoi”.

Protestați, luați înapoi națiunea noastră”, a scris Trump.

Fostul lider de la Casa Albă a menționat în mesajul publicat pe rețeaua lui de socializare că ar exista rapoarte în care numele lui ar apărea, putând fi emise în acest sens acuzații penale. Donald Trump face referire la o plată realizată către actrița de filme destinate adulților, Stormy Daniels.

Fostul șef al Statelor Unite ale Americii a precizat că ar putea di arestat și pentru că procurorul districtual din Manhattan are o problemă personală cu el. Trump susține că Alvin Bragg „îl urăște”. Pe acesta, Trump îl acuză că ar fi rasist, menționând că procurorul va continua să caute în ceea ce îl privește și alte fapte.

Donald Trump a fost sfătuit de unul dintre consilierii personali să nu mai instige la proteste. Totul pentru ca lucrurile să nu degenereze după exemplul incidentului de la Capitoliu în 2021.

Dincolo de acest context, Donal Trump a precizat că nu are de gând să renunțe la lupta pentru a ocupa din nou scaunul de președinte al SUA.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.