Reclamă
Reclamă

Donald Trump estimează că Joe Biden ar putea să rămână candidatul democraţilor în vederea alegerilor din noiembrie, în ciuda unor presiuni în tabăra democrată de a se retrage din cauza unor îndoieli cu privire la starea sa de sănătate, relatează AFP, preluată de news.ro.

„Mi se pare că poate rămâne (în cursa la preşedinţie). E orgolios şi nu vrea să abandoneze. Nu vrea să facă asta”, a declarat fostul preşedinte republican într-un interviu la Fox News.

Trump a comentat că, în timpul dezbaterii televizate de la Atlanta, la sfârşitul lui iunie, Joe Biden „părea extrem de palid, ca să fim blânzi”. Fostul lider republican a mai spus că vocea lui Biden părea destul de slabă când acesta a început să vorbească. „A fost o dezbatere stranie, pentru că, din primele două minute, răspunsurile pe care le dădea nu aveau mult sens”, a adăugat Trump.

Reclamă

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe a încercat să oprească un val de speculaţii provocat de cotidianul The New York Times (NYT), care a dezvăluit că un specialist în maladia Parkinson a fost de opt ori la Casa Albă în opt luni, din vara lui 2023 şi până în primăvară.

„Este preşedintele (Joe Biden) bolnav de Parkinson? Nu. (…) Ia el medicamente împotriva maladiei Parkinson? Nu”, a declarat luni Karine Jean-Pierre. Ea a subliniat că Joe Biden a fost consultat de trei ori de către un neurolog la bilanţurile sale anuale de sănătate, iar rezultatele au fost negative.

Joe Biden le-a spus congresmenilor că nu este „orb” faţă de „îngrijorările” exprimate după dezbaterea cu Donald Trump. Într-un apel la o emisiune matinală, la postul MSNBC, el a atacat frondori din Partidul Democrat. „Aceşti tipi care cred că nu ar trebui să candidez, să candideze împotriva mea (…). Provocaţi-mă la Convenţia Democrată (din august)”, a spus Joe Biden furios.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro