Controversatul om politic a fost pus sub acuzare de către o instanță judiciară din New York

Punerea sub acuzare a lui Donald Trump marchează un moment istoric în Statele Unite. Fostul președinte este acuzat că a făcut mai multe plăți în afara legii în timpul campaniei din 2016. Pe acest fond, politicianul ar putea fi inclusiv arestat. Donald Trump și-a prevestit însă parcursul legat de acest context. În urmă cu puțin timp el a avut prima reacție legată de ceea ce i se întâmplă.

Donald Trump urmează să fie arestat?

În urmă cu aproape două săptămâni, Donald Trump anunța ca se va declanșa o campanie de denigrare a lui, presărată inclusiv cu acuzații grave și o posibilă arestare. Spusele fostului președinte al Statelor Unite ale Americii pare că de adeveresc acum. Avocatul politicianului a primit informația despre hotărârea luată de o instanță judiciară din New York, Manhattan.

Astfel, Donald Trump este acuzat că a dat informații false cu privire la o serie de plăți pe care le-a efectuat în campania din 2016. Acestea nu ar fi fost legale, iar tranzacțiile mergeau spre o actriță de filme xxx. Femeia a susținut la un moment dat inclusiv că a avut o relație cu politicianul.

Plata în cauză are la bază suma de 130.000 de dolari care au ajuns la actrița  Stormy Daniels.

Reacția fostului președinte al SUA după aflarea veștii

Donald Trump nu a stat deloc deoparte după ce a aflat că este pasibil de arest. Politicianul își proclamă nevinovăția și denunță hotărârea punerii sub acuzare.

El a precizat că democrații au reușit să bifeze în acest sens o premieră istorică pentru Statele Unite.


Au făcut ce era de neconceput, au acuzat o persoană complet nevinovată, într-un act flagrant de ingerinţă electorală„, a precizat Trump în cadrul unui comunicat de presă.

În cadrul comunicatului în care ia poziție vizavi de această decizie, Donald Trump susține că un astfel de act se va întoarce împotriva lui Joe Biden.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.