Flick este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și din televiziune. Acesta are mereu grijă ca look-urile sale să fie impecabile, iar prețul pe care îl plătește nu este accesibil tuturor. 

Pe numele său real, Sebastian Filcea are apariții la scoase din reviste. Alături de soția sa, Denisa Filcea, cei doi par veniți direct de pe covorul roșu. Mereu sunt atenți la hainele și accesoriile pe care le poartă.

CITEȘTE ȘI: Adevărata legătură dintre soția lui Flick și fotografa pe care o acuza că a țepuit-o. Nimeni n-a observat!

Flick este unul dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați din showbiz când își face apariția la un eveniment. Pe rețelele de socializare a mărturisit de unde își cumpără costumele, iar prețurile nu sunt pentru toată lumea.

Sigur că tuturor ne place un bărbat bine îmbrăcat, dar fiecare se limitează la bugetul propriu. Se pare că Flick își achiziționează costume de la Consiglieri, un brand de lux și foarte iubit. Prețul pentru un costum începe de la 2.250 de lei și poate să depășească și 5.000 de lei.

Captura site

Flick a plecat de la radio Zu în urmă cu câteva luni

Sebastian Filcea este cunoscut pentru cariera sa de radio pe care a lăsat-o în spate în urmă cu ceva timp. Acesta a luat decizia de a pleca fără să se gândească prea mult, dar nu regretă nimic. Mărturisește că a fost o dovadă de curaj din partea sa și este gata pentru alte proiecte noi care îi ies în cale.

„N-a fost o decizie gândită de mult timp. Am și alte proiecte. Nu pot vorbi despre ele. Cel puțin unul dintre aceste proiecte se cam bate cap în cap, nu zic de concurență. A face un lucru nu dă voie celuilalt.

Am decis că trebuie să rup undeva pisica. Am făcut vreo 7 ani la ZU, a fost o perioadă benefică. A fost de neînțeles, pentru că omul are tendința să zică: ai program de gravidă și ești bine plătit. Nu e chiar așa. Asta nu e dovadă de prostie. Poate fi o dovadă de curaj.”, a povestit Flick la podcastul moderat de Cătălin Măruță.