Reclamă
Reclamă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat joi că și-a depus dosarul pentru a dobândi cetățenia română. Edilul, în vârstă de 40 de ani, se află în România de la 19 ani.

„Așa arată zâmbetul unui român în devenire. Azi mi-am depus dosarul pentru dobândirea cetățeniei române. Adevărul este că de mult mă simt unul de-al vostru. Să am și un pașaport românesc va fi confirmarea oficială pentru un fapt simplu: Cu bune, cu rele, cred în România și în potențialul său. Iubesc această țară și vreau să-i croiesc soarta împreună cu voi toți”, a scris Dominic Fritz joi, într-un mesaj pe Facebook.

Dominic Fritz, care se află în România de la vârsta de 19 ani, a adăugat: „Mulțumesc România pentru această călătorie extraordinară la care m-ai invitat când am călcat pentru prima oară pământul tău, la 19 ani. Și mulțumesc Europa că mă lași să fiu timișorean din Pădurea Neagră, român german și, mai ales, om liber printre oameni liberi”.

Reclamă

Dominic Fritz este membru al Uniunii Salvați România (USR) și a fost reales pe 9 iunie primar al Timișoarei.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro