Doliu în lumea artistică. Un fost concurent de la Dansez pentru tine, show-ul de la ProTv, s-a stins din viata astazi, din cauza unei boli incurabile. Ovidiu Danci a devenit odata cu participarea la show-ul tv un balerin celebru. Din pacate pentru toti cei care l-au cunoscut si l-au iubit, barbatul a pierdut astazi lupta cu boala nemiloasa de care suferea. Ovidiu era, pe langa balerin, si un actor exceptional. De astazi, lumea artistica din Romania a mai pierdut o valoare.

Ovidiu avea doar 39 de ani, insa ultima parte a vietii a petrecut-o mai mult prin spitale. Acesta a fost diagnosticat recent cu două afecțiuni grave, printre care și o formă agresivă de leucemie. Toti cei care l-au cunoscut sunt in doliu de astazi si nu isi pot imagina cum un barbat atat de talentat a putut avea un destin atat de nemilos. Balerinul a fost internat incepand de joi la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita. Pentru ca starea lui s-a agravat, vineri a fost transferat la Terapie-Anestezie Intensivă. Vestea tragică a fost dată de colegii lui Ovidiu de la școala de balet al cărei fondator era și care îi purta numele.

„Dansează cu îngerii!”

„Dragii noștri, cu sufletele devastate de durere, vă anunțăm că maestrul de balet Ovidiu Danci, sufletul școlii noastre de balet, a plecat să danseze cu îngerii. Prin noi, Școala de Balet Ovidiu Danci va rămâne însă mulți ani de acum înainte alături de noi. Avem datoria să-i ducem visul mai departe și așa vom face. Dumnezeu să îl odihnească în pace!’, au transmis elevii de la școala lui de dans, care acum sunt in doliu, potrivit Bistrițeanul.

Pentru ca starea lui de sanatate nu ii permitea sa se mai ocupe de scoala pe care a fondat-o, Ovidiu Danci deja se retrasese de la conducerea acesteia. Dansatorul a devenit cunoscut odata cu participarea la Dansez pentru Tine. Show-ul de la ProTv i-a deschis multe drumuri in viata. Balerinul s-a indreptat si catre actorie si a jucat in numeroase seriale romanesti. Mai mult, Ovidiu Danci a interpretat si primul rol al unui travestit dintr-un serial românesc. Acum, balerinul a plecat dintre noi, iar cei dragi sunt in doliu de la aflarea vestii.