John Peter Wilkinson s-a stins din viață

Sunt zile de doliu la Hollywood, după ce un cunoscut personaj de pe scena muzicală, dar și cinematografică s-a stins din viață. Anunțul decesului a fost făcut public pe rețelele sociale de către colegii acestuia. Fanii „Game of Throns” sunt și ei în doliu.

John Peter Wilkinson un cunoscut al scenei muzicale punk și cel care a dat viață personajului Ilyn Payne în „Game of Thrones” s-a stins din viață. De ani de zile acesta se confrunta cu o boală grea, cancer. Acesta a fost diagnosticat prima dată în anul 2013. Atunci a aflat că suferă de cancer pancreatic în fază terminală, iar medicii i-au mai dat doar 10 luni de trăit.

Însă, un an mai târziu a cerut și părerea mai multor medici și a aflat că avea de fapt o tumoare malignă rară și deloc agresivă. În același an a stat pe masa de operație timp de nouă ore. Ulterior a părut că lucrurile s-au îmbunătăți iar John Peter Wilkinson a revenit pe scenă.

Doliu la Hollywood! Un actor din celebrul serial „Game of Thrones” s-a stins din viață
Social media

Wilko a decedat

John Peter Wilkinson a fost cunoscut sub denumire de Wilko și a activat pe scenă mulți ani. În anul 1971 acesta era chitaristul trupei Dr. Feelgood, iar alături de Lee Brilleaux și John B. Sparks a bucurat publicul aducând pe scenă un stil aparte pub-rock. În anul 19977 Wilko părăsea trupa, iar ulterior înființa formația Wilko Johnson. Acesta activat pe scena muzicală până la moartea sa.

În anul 2011, John Peter Wilkinson și-a îndreptat pașii spre actorie. Acesta a dat viață personajului Ilyn Payne în „Game of Thrones”. Fanii l-au putu vedea în primele două sezoane ale serialului. Deși parcursul său în celebra ecranizare trebuia să fie mai lung, s-a retras din proiect din cauza problemelor de sănătate.

„Acesta este anunțul pe care nu am vrut niciodată să îl facem și o facem cu inima foarte grea: Wilko Johnson a murit. S-a stins din viață la domiciliu luni, 21 noiembrie. Vă mulțumim că respectați intimitatea familiei în aceste momente foarte triste. RIP Wilko Johnson”, a fost mesajul publicat pe Twitter și Facebook de către colegii de trupă care a anunțat decesul.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.