Fotbalist Alexandru Vagner a decedat vineri dimineață, 30 septembrie 2022, la doar 33 de ani

Este zi de doliu în fotbalul românesc. Un jucător de numai 33 de s-a stins din viață în această dimineață. Anunțul trist al decesului a fost făcut chiar de către sora acestuia. Tânărul se afla internat de mai multe zile în spital, după ce la ultimul antrenament s-a prăbușit pe teren.

Fotbalist Alexandru Vagner a decedat vineri dimineață, 30 septembrie 2022, la doar 33 de ani. Acesta era internat în stare gravă la Spitalului Județean din Brașov. În urmă cu 10 zile, în data de 20 septembrie, fotbalistul suferise un infarct la un antrenament susținut alături de echipa Inter Cristian, din Liga a 4-a Brașov.

Atunci, la fața locului s-a prezentat imediat un paramedic de la SMURD, care locuiește chiar lângă stadion. Ulterior și Ambulanța a sosit la arenă. După aproape o oră de manevre repetate, Alexandru Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital. De atunci starea sa era critică.

În această dimineață, din păcate, a fost anunțat decesul. Se pare că tânărul nu a reușit să reziste, iar medicii nu l-au mai putut salva.

„M-au sunat în această dimineață de la spital că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora lui Alex Vagner.

Doliu în România! Un celebru fotbalist a murit la numai 33 de ani
Facebook

Alexandru Vagner a decedat

Alexandru Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, jucate la Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna. În cariera sa, fotbalistul a evoluat pentru Gloria Bistrița, FC Baia Mare, Forex Brașov, FCM Târgu Mureș, FC Brașov, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și SR Brașov. Ultima echipă la care a jucat tânărul este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3.

„Alexandru Vagner a decedat vineri dimineață, 30 septembrie 2022, la doar 33 de ani. Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, jucate la Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna. Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3. Mulțumim pentru efortul depus în culorile Galben-Negru. Odihnească în pace. Nu te vom uita niciodată.”, este mesajul transmis de echipa fotbalistului.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.