Doliu în lumea sportului, de Moș Nicolae! Stevan Jelovac a murit duminică

Doliu în lumea sportului, de Moș Nicolae! A murit un cunoscut baschetbalist, la numai 32 de ani

Stevan Jelovac a murit duminică. Sportivul juca în Grecia, la echipa AEK Atena. Baschetbalistul a suferit un accident vascular cerebral pe data de 14 noiembrie, atunci când se antrena. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost ventilat mecanic. Timp de 3 săptămâni baschetbalistul Stevan Jelovac a fost internat la secția de Terapie Intensivă pentru că starea acestui era una critică. Familia sa a decis să îl transfere la un spital din Novi Sad, Serbia joia trecută, însă starea nu s-a îmbunătățit.

Baschetbalistul de origine sârbă revenise la echipă după o altă accidentare, de data aceasta la gleznă. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Zaragoza, în Spania, în perioada 2014-2017, la Bamberg, în Germania, în 2018 și la Gaziantep, în Turcia, în perioada 2019-2020. De asemenea,baschetbalistul Stevan Jelovac a bifat nouă selecții în echipa națională a Serbiei, care a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial din 2019.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Copilul nostru zâmbitor a dispărut… Este o tragedie… Luptătorul nostru, fratele nostru, Stevan, a devenit un înger. A zburat spre cer…”, a transmis echipa AEK Atena în spațiul public.

Doliu în lumea sportului, de Moș Nicolae! A murit un cunoscut baschetbalist, la numai 32 de ani Facebook

După ce vestea s-a răspândit pe social media, fanii din toate colțurile lumii au transmis mesaje de condoleanțe pe Twitter.

În ultimele luni, diverse accidente bizare au avut loc în sport. Mai mulți fotbaliști s-au prăbușit pe teren în meciuri oficiale, fie la antrenamente. Adama Traore, de la Sheriff s-a prăbușit la pământ în Champions League, în noiembrie, lună în care Sergio Aguero și-a anunțat retragerea din fotbalul profesionist, din cauza aritmiei cardiace, după ce a picat secerat într-un meci de campionat. De asemenea, Christian Eriksen a suferit un moment dramatic la EURO, după ce a căzut din picioare, eveniment din cauza căruia nu a mai evoluat niciun meci oficial, până în prezent.