Baschetbalistul Stevan Jelovac a murit, duminică. Care este cauza morții sportivului

Doliu în lumea sportului, de Moș Nicolae! Stevan Jelovac a murit duminică

Doliu în lumea sportului, de Moș Nicolae! A murit un cunoscut baschetbalist, la numai 32 de ani

Stevan Jelovac a murit duminică. Sportivul juca în Grecia, la echipa AEK Atena. Baschetbalistul a suferit un accident vascular cerebral pe data de 14 noiembrie, atunci când se antrena. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost ventilat mecanic. Timp de 3 săptămâni baschetbalistul Stevan Jelovac a fost internat la secția de Terapie Intensivă pentru că starea acestui era una critică. Familia sa a decis să îl transfere la un spital din Novi Sad, Serbia joia trecută, însă starea nu s-a îmbunătățit.

Baschetbalistul de origine sârbă revenise la echipă după o altă accidentare, de data aceasta la gleznă. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Zaragoza, în Spania, în perioada 2014-2017, la Bamberg, în Germania, în 2018 și la Gaziantep, în Turcia, în perioada 2019-2020. De asemenea,baschetbalistul Stevan Jelovac a bifat nouă selecții în echipa națională a Serbiei, care a ocupat locul 5 la Campionatul Mondial din 2019.

„Copilul nostru zâmbitor a dispărut… Este o tragedie… Luptătorul nostru, fratele nostru, Stevan, a devenit un înger. A zburat spre cer…”, a transmis echipa AEK Atena în spațiul public.

Doliu în lumea sportului, de Moș Nicolae! A murit un cunoscut baschetbalist, la numai 32 de ani
Facebook

După ce vestea s-a răspândit pe social media, fanii din toate colțurile lumii au transmis mesaje de condoleanțe pe Twitter.

În ultimele luni, diverse accidente bizare au avut loc în sport. Mai mulți fotbaliști s-au prăbușit pe teren în meciuri oficiale, fie la antrenamente. Adama Traore, de la Sheriff s-a prăbușit la pământ în Champions League, în noiembrie, lună în care Sergio Aguero și-a anunțat retragerea din fotbalul profesionist, din cauza aritmiei cardiace, după ce a picat secerat într-un meci de campionat. De asemenea, Christian Eriksen a suferit un moment dramatic la EURO, după ce a căzut din picioare, eveniment din cauza căruia nu a mai evoluat niciun meci oficial, până în prezent.

 

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.