Actrița Nicki Aycox, devenită cunoscută publicului larg pentru rolul interpretate în celebru seriale „Supernatural” s-a stins din viață.

Sunt zile de doliu la Hollywood. O celebră actriță s-a stins din viață. Decesul a venit la vârsta de doar 47 de ani. Anunțul trist a fost făcut de către familie. Fanii sunt în șoc, iar mesajele de condoleanțe și părerile de rău au curs pe rețelele sociale. 

Actrița Nicki Aycox, devenită cunoscută publicului larg pentru rolul interpretate în celebru seriale „Supernatural” s-a stins din viață. Decesul acesteia a venit la vârsta de doar 47 de ani, iar vestea a întristat pe toată lumea. Fanii „Supernatural” au putut să o admire pe Nicki Aycox interpretând rolul lui Meg Masters în  anii 2006 și 2008.

Anunțul trist al decesului a fost făcut de către familie. Soțul acesteia i-a fost alături până la ultima suflare. Vestea decesului a venit ca un șoc pentru toată lumea.

„Cumnata mea frumoasă, deșteaptă, neînfricată și incredibil de talentată, Nicki Aycox Raab, a încetat din viață ieri, cu fratele meu, Matt Raab, lângă ea. Nicki și Matt au avut o viață minunată în California. Ea a fost cu siguranță o luptătoare și toți cei care o cunoșteau au iubit-o.”, a scris cumnata actriței, în mediul online

„Șocat să aud că minunata #NickiAycox, prima noastră #MegMasters, a murit. Prea tânără. Era o plăcere să fii în preajma ei și dădea replici ca mierea și veninul. Mă minunez de faptul că a făcut un cuvânt ca lackluster legendar.”, a transmis creatorul serialului Supernatural, Eric Kripke.

Doliu în lumea cinematografiei! O celebră actriță s-a stins din viață la doar 47 de ani. Fanii sunt în șoc
Social media

Nicki Aycox, cauza decesului

Până acum, cauza decesului nu a fost făcută publică, însă se știe că de ceva timp actrița se confrunta cu o boală grea. În luna martie a anului 2021, Nicki Aycox își anunța fanii că a fost diagnosticată cu leucemie. Aceasta a început lupta cu boala și pentru un timp părea că totul merge spre bine.

„Bună tuturor! Îmi pare rău pentru timpul în care am lipsit. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni, dar totul are sens acum. Am fost foarte bolnavă și m-am gândit că am Covid în ianuarie, februarie. Am sfârșit în spital, diagnosticată cu leucemie.”, anunța actrița.

Deși inițial tratamentul părea că are succes și procesul de vindecare a început, boala a recidivat de mai multe ori. Iar în primăvara acestui an, Nicki Aycox anunța că a reînceput chimioterapia.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.