Este doliu în fotbalul internațional. Un fotbalis cunoscut, atacant îndrăgit, a decis să își pună capăt zilelor și s-a sinucis. Prietenii și familia au primit o lovitură total neașteptată.

Reclamă

S-a sinucis un cunoscut fotbalist Un cunoscut fotbalist s-a sinucis.

Doliu în fotbalul sârb. S-a sinucis un atacant dorit foarte mult de Stoica la FCSB. Este vorba despre fotbalistul sârb Miljan Mrdakovic s-a sinucis sâmbătă. Acesta și-a încheiat socoteala cu viața într-un apartament din Belgrad. Avea doar 38 de ani. El s-a împușcat în cap.

Reclamă

Se pare că nimeni nu se aștepta ca acesta să facă un astfel de gest. El nu ar fi dat semne că are probleme mari, cât să își vrea moartea. Acum, familia și prietenii se întreabă de ce a parcurs la un astfel de gest.

Mrdakovic şi-a început cariera la juniorii echipei Radnicki Nis. Echipa era din oraşul natal. La scurt timp, el s-a transferat la Partizan Belgrad. Ușor, ușor, rezultatele bune l-au dus pe culmile succesului.

Atacantul a jucat la numeroase cluburi, printre care Anderlecht şi Gent, în Belgia, Salzburg (Austria), Maccabi Tel Aviv, Vitoria Guimaraes (Portugalia). De altfel, el a mai jucat la Apollon Limassol şi AEK Larnaca (Cipru). În ţara în care s-a născut, era o adevărată stea.  Tot în această țară a mai fost legitimat la Vojvodina Novi Sad, Rad Belgrad şi OFK Beograd. La aceasta din urmă el și-a încheiat ariera chiar în anul 2017.

Datorită evoluțiilor sale din Cipru, fiind golgeterul sezonului, cu 21 de reușite, a devenit dorit. Mihai Stoica a dorit să-l aducă la FCSB pe atacantul sârb. Asta s-a întâmplat în anul 2011.

Mrdakovic a avut 9 selecţii pentru naţionala U-21 a ţării sale. De altfel, el a și disputat trei meciuri pentru echipa olimpică a Serbiei la Jocurile din 2008 de la Beijing. La nivel internațional, meciurile la care a participat au fost adevărate spectacole cu balonul rotund. Acum, anchetatorii au început cercetările pentru a afla ce l-a împins pe fotbalist să își dorească să moară.