Doinița Oancea este în culmea fericirii! Vedeta împreună cu iubitul ei s-au expus în public mai îndrăgostiți ca niciodată! Fanii i-au putut vedea pe cei doi sâruntându-se cu foc pe rețelele de socializare.

Reclamă

Doinița Oancea este una dintre cele mai de succes actrițe de la noi din țară. Aceasta o duce foarte bine din punct de vedere profesional. Fanii o susțin la superlativ și o apreciază pentru ceea ce este. Aceleași lucruri se pot spune și desprea viața personală a vedetei. Doința Oancea radiază de fericire alături de iubitul ei, iar acest lucru se vede chiar în poza postată în mediul online. Adrian Călin se numește partenerul de viață al artistei și pare că relația lor de iubire n-o să aibă sfârșit sau, cel puțin, nu prea curând.

Reclamă

Doinița Oancea a intrat la inimile fanilor ei prin faptul că aeste întotdeauna asumată și spune lucrurilor pe nume. Chiar și când vine vorba de viața amoroasă, vedeta a fost destul de transparentă.

Destul de recent, Doința Oancea a ținut să împărtășească cu fanii ei de pe rețelele de socializare imagini în care apare cu iubitul ei sărutându-se. Fanii vedetei au fost pofund impresionați de fotografie și i-au felicitat pe cei doi tineri îndrăgostiți.

Doinița Oancea, sărut pătimaș cu iubitul ei în public!
Doinița Oancea, sărut pătimaș cu iubitul ei în public!

Doinița Oancea, mesaj emoționant de ziua de naștere a iubitului

În urmă cu doar câteva zile, iubitul Doiniței Oancea și-a aniversat ziua de naștere. Cum un astfel de eveniment important nu avea cum să treacă fără să nu fie sărbătorit, actrița și-a așternut sentimentele în scris și i-a făcut o declarație superbă de dragoste partenerului său.
„Tu! Suflet blând și frumos! Este ziua ta de naștere! Vreau doar să știi că sunt fericită că am făcut parte din călătoria și viața ta în toți acești ani. Fie ca viața să-ți ofere tot ceea ce meriți! Te iubesc! Spun rar asta… dar tu o meriți ăn fiecare zi!”, a scris Doinița Oancea în dreptul unei imagini pe care a postat-o la un InstaStory