Doinița Oancea a dezvăluit detalii picante despre viața sa în timp ce se afla în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a pus-o imediat în dificultate pe frumoasa actriță și i-a pus cele mai picante întrebări despre viața sa intimă. Bruneta nu s-a ascuns după degete și a răspuns cu lux de amănunte la toate întrebările puse de Măruță. Oare ce a avut de spus actrița la cele mai incomode întrebări?

Cu un zâmbet larg pe chip, așa cum se afișează de obicei în fața fanilor ei, Doinița Oancea a venit în cadrul emisiunii lui Măruță. Soțul Andrei nu a arătat deloc milă de actriță și i-a pus cele mai picante întrebări. La întrebarea: ”Numele bărbatului din showbiz cu care a avut o aventură și nu s-a știut”, Doinița Oancea a răspuns cât se poate de sincer, scurt și la obiect. În acest fel, a clarificat ceea ce se tot specula de ceva vreme în spațiul public.

”Toată lumea a speculat că am o treabă cu Augustin Viziru când eram la Ferma, dar nu e deloc adevărat”, a completat Doinița.

Doinița Oancea credă că Bianca Drăgușanu nu are ce căuta în lumina reflectoarelor

În cadrul unei emisiuni TV, Doinița Oancea a vorbit sincer și fără perdea despre ceea ce crede cu adevărat despre unele dintre vedetele de la noi din țară și de ce crede ea că respeciva nu ar trebui să fie în lumina reflectoarelor.

Se pare că Doinița Oancea este de părere că Bianca Drăgușanu nu își merită titlul de ”vedetă” și că, pentru a deveni un persoanj de pe scena mare a showbiz-ului este necesar să ai anumite calități sau abilități, lucruri care la Bianca Drăgușanu lipsesc cu desăvârșire.

Doinița Oancea, răspuns surprinzător după ce Măruță a întrebat-o cu care bărbat din showbiz a avut o aventură: ”Eram la Ferma”

”Acest cuvânt, showbiz, ar trebui să înglobeze multe calități ale unei persoane pentru a apărea, cu păreri, în public. Să fii și tu ceva, cântăreț, dansator… Bianca Drăgușanu a devenit persoană publică prin lucruri care nu au treabă cu viața asta de showbiz”, a spus Doinița Oancea în emisiunea TV.

Mai mult decât atât, Donița Oancea spune despre Bianca Drăgușanu ca a ajuns vedeta pe baza altor lucruri, nicidecum pe baza talentelor pe care le are. Pe lângă focoasa blondină, bruneta le-a mai inclus în aceeași oală și pe alte figuri feminine destul de cunoscute la noi în țară, cum ar fi focoasa Lordana Chivu și Simona Trașcă.