Doinița Oancea l-a uitat pe Ghenu și se mărită! Cine i-a furat inima:

Doinița

Doinița Oancea se mărită! După o relatie esuata cu Ionut Ghenu, frumoasa bruneta și-a gasit fericirea in bratele lui Adrian. Cei doi au fost extrem de discreti si si-au tinut relatia departe de lumina reflectoarelor. Doinița și iubitului ei sunt impreuna de 5 ani, dar pana acum nimeni nu a stiut ce poveste minunata de dragoste traieste femeia. Sa ti asa ceva ascuns timp de atatia ani este o adevarata performanta.

Acum, că relatia a fost asumata si in lumina refletoarelor, o alta veste bomba! Cei doi se casatoresc, iar evenimentul va avea loc mai repede decat ne asteptam. După ce bunul ei prieten, Augusti Viziru, a devenit tata si vrea sa se insoare, si Doinița e pregatita pentru pasul cel mare. Iar atunci cand a fost intrebata, in direct, daca bat clopote de nunta, raspunsul Doinitei a fost unul clar.  „Se aud, se aud, le aud și eu! Facem”, a confirmat frumoasa bruneta.

Doinița, adevărul despre relatia cu Adrian

Actrița din Sacrificiul a vorbit pentru prima data despre cum se intelege cu viitorul ei sot. Doinița a fost extrem de sincera! Bruneta a povestit cum a decurs aceasta relatie timp de 5 ani si cum se intelege cu Adrian. A admis ca exista si certuri, ca in oricare alta relatie. Totul e bine cand se termina cu bine. De data aceasta se termina cu o nunta ca in povesti, daca stam sa ne gandim la protagonisti.

„De 5 ani, sunt într-o relație serioasă. Certurile noastre, chiar dacă puține, se lasă cu amenințări de despărțire. În momentul de față, avem o relație care mi se pare foarte ok. Văd în jurul meu cupluri care simt nevoia să adune și alți oameni. Faptul că eu pot să stau doar cu o singură persoană, pe canapea, fără să vorbim și să simt o liniște sufletească asta spune multe lucruri. Avem un stil împreună de a fi”, a declarat Doinița.

Virgil Ianțu

Virgil Ianțu are o minune de fată! Cum arată acum Jasmina

Răzvan Botezatu

Răzvan Botezatu o apără pe Emily! „Ești televiziune mare, nu poți..:”