Doinița Oancea și-a schimbat total look-ul.

Doinița Oancea nu mai este vedeta pe care o știam până acum. Actrița a apărut în fața fanilor total schimbată, dar și lipsită de inhibiții. Dacă vă întrebați de ce, vă spunem doar atât: diva a apărut în sânii goi și plină de tatuaje.

Doinița Oancea este frumoasă, talentată și, mai nou, lipsită de orice inhibiții. Una dintre vedetele serialului fenomen ”Sacrificiul”, a lăsat timiditatea la o parte și a apărut în fața oamenilor așa cum nimeni n-a mai văzut-o, mai exact cu bustul gol și acoperită de tatuaje.

Se pare că toamna i-a dat mult mai mult curaj vedetei, motiv pentru care a renunțat de tot la inhibiții, dar și la haine! Da, este adevărat, Doinița Oancea s-a lăsat fotografiată în sânii goi. Bărbații au luat-o razna de-a binelea cu o asemenea priveliște.

Doinița Oancea, ședință foto inedită

Până acum, frumoasa Doinița Oancea s-a păstrat o fire extrem de discretă atât în ceea ce privește aparițiile ei în public, dar și în mediul online, cât și din punctul de vedere al vieții personale.

Cu o doză de atitudine nemaiîntâlnita la frumoasa actriță până acum, Doinița s-a fotografiat într-o postură total inedită.

Doinița Oancea, imagine total neașteptată! În sânii goi și plină de tatuaje pe internet

Fanii au rămas de-a dreptul surprinși, astfel că au avut printre cele mai diverse reacții. Cu un look total nou, Doinița Oancea a făcut ravagii pe relele de socializare. Cu toate acestea, fanii actriței n-au motive pentru care să se panicheze, pentru că acele tatuaje nu sunt reale. Doinița Oancea a recurs la această schimbare temporară pentru a face o ședință foto.

Chiar dacă a renunțat la haine, acest lucru nu înseamnă că fotografia are tentă vulgară. Zonele intime au fost acoperite cu ajutorul unei pălării, într-un mod foarte artistic, ce-i drept. Cu siguranța această apariție și o astfel de abordare reprezintă o noutate nu doar pentru ea, dar și pentru fanii acesteia

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.