Doinița Oancea și-a făcut debutul în televiziune ca actriță acum mulți ani într-o telenovelă foarte iubită de români la acea vreme, ”Inimă de țigan”. Timpul a trecut de atunci, iar actrița a devenit din ce în ce mai frumosă.
Ulterior, ea s-a făcut remarcată jucând mai multe roluri în diverse proiecte românești de succes.

Mereu aranjată și cu zâmbetul pe buze, cei mai mulți dintre noi o știm pe Doința în postura de actriță, însă fanii ei nu au avut ocazia să o cunoască pe brunetă în postura de adolescentă, mai exact când avea o vârstă destul de fragedă, înainte de a deveni majoră. Așa că frumoasa actriță, generoasă din fire, le-a satisfăcut pe deplin admiratorilor ei in mediul online și această curiozitate.

Doinița Oancea, surpriză neașteptată pentru fani

Dacă acum actrița este o femeie în toată regula, în vremea adolescenței atitudinea cu care ea defilează în prezent este înlocuită cu timiditatea. Se poate observa din fotografie că avea o familie modestă, iar ea emana, mai mult decât orice, simplitate și inocență. Prin intermediul unei imagini de acum foarte mulți ani, bruneta le-a arătat fanilor faptul că a plecat de jos și că a muncit din greu pentru a obține ceea ce are în prezent.

Și asta nu este tot! Bonus, vedeta ne-a făcut cunoștință și cu mama ei pe când avea 44 de ani, Cu această ocazie, Doinița Oancea i-a scris și un mesaj extrem de emoționant mamei sale, mulțumindu-i pentru tot ceea ce a făcut pentru ea și pentru felul în care a crescut-o.

Doinița Oancea, fotografii rare din adolecență alături de mama sa. Actrița și-a surprins fanii / FOTO

”Ești cea mai tare mamă. Și cea mai frumoasă și cea mai bună și cea mai luptătoare și cea mai deșteaptă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ești a mea și că ești lângă mine. Eu vreo 17-18 ani și mama vreo 44-45 de ani”, a scris Doinița Oancea pe pagina sa de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de mama sa.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacțioat imediat, având numai cuvinte frumoase de spus la adresa actriței noastre. Gestul său a fost foarte apreciat, iar fanii au felicitat-o pentru faptul că îi este profund recunoascătoare mamei sale. Acum știm foarte bine de la cine a moștenit Doinița frumusețea, căci cele două seamănă ca două picături de ploaie.