Doinița Oancea este de o frumuesțe răpitoare chiar și fără machiaj. Actrița are o frumusețe aparte, dar de această dată s-a arătat fanilor ei fără pic de machiaj, complet naturală. Fanii au fost de-a dreptul uimiți când au văzut imaginea.

Doinița Oancea are o frumusețe pe care multe tinere și-ar dori-o. Aceasta arată impecabil oriunde merge. Este mereu aranjată și parcă dornică să cucerească lumea. De data aceasta, actrița s-a afișat așa cum puțini fani o cunosc, complet naturală, fără niciun strop de machiaj.

Se pare că actrița nu se sfiește să se arate așa cum a lăsat-o mama natură, chiar dacă meseria ei este de așa natură astfel încât trebuie să fie mereu ”țiplă”. Perioada de carantină a schimbat un pic lucrurile, în sensul că Doinița stă mai mult naturală. Artista recunoaște că este adepta naturaleții, iar acum are ocazia să se bucure din ce în ce mai mult de această perioadă.

Nu cu mut timp în urmă, Doinița Oancea a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care este complet nemachiată. Fanii au rămas profund uimiți și recunosc faptul că arată foarte bine chiar și fără vreun produs cosmetic aplicat.

Doinița Oancea, cum arată complet naturală! Fanii au rămas uimiți

„Drăguță fără niciun filtru”, a fost mesajul pe care artista l-a postat alături de fotografie.

Doinița oancea, pasiuni ascunse

Se pare că Doinița Oancea are pasiuni ascunse. Acest lucru nu a fost știut de fanii ei până acum, însă de data aceasta frumoasa vedetă a făcut dezvăluirea. Știm cu toții ca Doinița Oancea este o actriță desăvârșită și că a avut roluri importante în unele dintre cele mai urmărite telenovele de la noi din țară, însă nu doar actoria este pasiunea ei. Pe lângă faptul că este o actriță foarte bună și se descurcă de minune atunci când se află pe scenă, artista este foarte pasionată și de muzică.

„Muzica a fost tot timpul parte din mine, fără să știu să explic cum și de unde. Probabil a contat și că am crescut cu ea, la mine în familie sunt mulți care fac sau au făcut muzică”, a spus Doinița Oancea la un moment dat, în cadrul unui interviu.