Doinița Oancea este de o frumusețe inconfundabilă, acest lucru nu poate fi contestat. Cu toate că vedeta are destul de mult succes în plan profesional, nu se poate spune același lucru și despre viața ei personală. Aceasta a trecut prin multe încercări din acest punct de vedere. Însă viața i-a zâmbit în sfârșit și i-a dăruit un om pe măsură.

De ceva vreme, Doinița Oancea este în culmea fericirii! Aceasta este foarte îndăgostită de actualul său partener de viață, Adrian Călin. Aceștia se iubesc foarte mult și își doresc să ia totul pas cu pas în relația lor. Lucrurile nu au fost întotdeauna roz în viața Doiniei Oancea, fiind nevoită să treacă prin mai multe situații total neplăcute. În ciuda acestor lucruri, frumoasa actriță a reușit să le depășească cu succes.

În cadrul unui interviu, frumoasa artistă povestete un episod mai puțin cunoscut din viața sa de pe vremea în care era doar o puștoaică. Mai exact, pe când avea 18 ani, mama acesteia a intenționat să o scape de-o grijă și să o mărite cu toate că Doinița Oancea nu își dorea acest lucru? Iată ce declară vedeta!

Doinița Oancea a fost măritată fără voia ei la 18 ani de mama sa! Declarațiile vedetei

A venit acasă la mama și i-a spus că vrea

Se pare că nici bine nu terminase liceu și partenerul său de viață de la vremea respectivă a cerut acceptul de la mama vedetei pentru a se căsători. Se pare că această decizie era împotriva voinței artistei, astfel că lucrurile s-au așezat în așa fel încât să se întâmple ceea ce ea și-a dorit.

„A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult. Fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis „da”. Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă.”, a menționat Doinița în cadrul unei emisiuni.

Cu toate acestea, mama vedetei nu a avut chiar intenția de a o mărita în acea perioadă imediat următoare. Doinița trebuia să-și termine studiile și să se formeze ca om înainte de a face un pas atât de mare și de important în viața ei.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că „da, dar mai am școală de făcut”. Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și na.”, a mai declarat vedeta.