Doinița Oancea și-a deschis proprria școală de actorie.

Ani de zile s-a tot speculat că între Doinița Oancea și Augustin Viziru ar exista ceva mai mult decât o simplă prietenie, iar acum actrița vorbește despre ce se întâmplă, de fapt, între ei. Într-un interviu pentru Revista VIVA!, Doinița a explicat de unde au apărut zvonurile.

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe de la noi și este mereu în centrul atenției. Despre actriță și Augustin Viziru s-a zvonit deseori că ar forma un cuplu. Pe cei doi nu-i leagă nicio poveste de iubire, ci doar o frumoasă relație de prietenie.

Doinița Oancea a explicat de unde au apărut aceste speculații despre o posibilă idilă între ei. Augustin Viziru are de ceva timp o iubită, care l-a făcut și tată pentru prima dată.

Sursa: Social media

„Nu m-au deranjat. (râde) Și cred că nici pe el, la momentul ăla. Noi ne distram tare pe baza „presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu. Oamenii ne au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră. Și la <<Fermă>>, unde ne-am fost foarte aproape unul celuilalt”, a spus actrița.

Doinița Oancea, propria școală de actorie

Vedeta și-a deschis propria școală de actorie, acolo unde este profesoară. Doinița lucrează cu copii de vârste mici și a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat până acum.

„După mulți ani în care am predat prin diverse școli și academii, a venit timpul să-mi deschid propria școală. Ipostaza e pentru mine una cu care sunt obișnuită și îmi și place! Iubesc foarte mult copiii, așa că îmi place să lucrez cu ei, îmi place să îi învăț, îmi place să împărtășesc cu ei din toate lucrurile învățate de mine în viață.

Pe lângă actorie, abordez cursul în așa fel încât să fie de ajutor și pe partea de dezvoltare personală. Ipostaza asta îmi aduce o altfel de bucurie, pe care nu o cunoșteam până la deschiderea școlii. Provocare pentru mine e să înțeleg ritmul fiecăruia, să văd cine e dedesubtul măștii și cum să îi fac să se deschidă! Sunt unici, așadar, cumva, trebuie să mă adaptez la nevoile fiecăruia dintre ei.”, a mai adăugat actrița.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.