Doi tineri s-au întâlnit pentru prima dată, atunci când îi aduceau un ultim omagiu suveranei.

Milioane de englezi i-au adus un ultim omagiu monarhului în ultimele zile, iar astăzi, când are loc înmormântarea, toți ochii se îndreaptă către Casa Regală. Se pare că acest eveniment trist i-a adus pe doi tineri împreună, ca mai apoi să se îndrăgostească. 

Povestea de dragoste a celor doi britanici

Doi tineri din Marea Britanie au surprins lumea întreagă, atunci când au povestit cum a început relația lor. Jack și Zoe se numără printre cei care i-au adus un ultim omagiu suveranei.

Acesta este momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată. Se pare că de aici până la o adevărată poveste de dragoste nu a mai fost decât un pas.

Cei doi s-au întâlnit, atunci când așteptau la coada care se întindea pe mai mulți kilometri. În acea seară, Jack și Zoe stat de vorbă mai multe ore, până să le vină rândul. Surprinzător este faptul că britanicii își doresc să păstreze legătura și chiar se gândesc la o posibilă relație.

( CITEȘTE ȘI: Imagini rare din copilăria Reginei Elisabeta a II-a. Nu mulți le-au văzut până acum. VIDEO )

Doi tineri s-au îndrăgostit în timp ce așteptau să-i aducă Reginei Elisabeta un ultim omagiu. Cum a fost posibil
Arhivă presă

Cât despre contextul în care a avut loc prima întâlnire, tânăra este de părere că întreaga situație este o „binecuvântare” și chiar au de gând ca astăzi să se alăture celorlalți oameni care merg la înmormântare.

Tânăra povestea în presa britanică faptul că așteptarea nu i s-a părut atât de grea, atunci când povestea cu Jack, despre care are numai cuvinte de laudă.

La 08:30, ora României, porțile Westminster Hall au fost închise. Atunci, s-au făcut ultimele pregătiri înainte ca trupul neînsuflețit al suveranei să fie dus la Westminster Abbey.

Înainte de acest moment, Regele Charles al III-lea a ținut să le mulțumească britanicilor pentru susținerea poporului din ultimele zile, dar și pentru faptul că milioane de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu monarhului.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.