Reclamă
Reclamă

Scandal într-o familie din comuna Bumbești-Pițic, județul Gorj. Un cuplu de soți, în vârstă de 73 și 76 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce s-au agresat reciproc folosindu-se de bastoane. Incidentul a avut loc marți și a pornit pe fondul geloziei și al consumului de alcool.

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, “Pe fondul geloziei și al consumului de alcool, doi soți, o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat, în vârstă de 76 de ani, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu palmele și bastoanele de care se foloseau pentru a se deplasa, provocându-și reciproc echimoze și contuzii la nivelul feței și corpului.”

La fața locului au intervenit medicii, chemați printr-un apel la 112, dar bătrânii au refuzat să fie transportați la spital. Polițiștii au întocmit dosare penale pentru violență în familie pe numele ambilor soți. De asemenea, în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat un risc iminent de producere a unei infracțiuni.

Reclamă

“A fost întocmit formularul de evaluare a riscului ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent de producere a unei infracțiuni, fiind emise două ordine de protecţie provizorii, unul împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie unul de celălalt la o distanță de 100 metri,” au adăugat reprezentanții IPJ Gorj.

Cei doi soți nu au voie să se apropie unul de altul la mai puțin de 100 de metri, conform ordinelor de protecție emise de poliție.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro