Reclamă
Reclamă

Doi rugbiști francezi, Oscar Jegou și Hugo Auradou, au fost acuzați de viol și agresiune de către o femeie. Presa argentiniană anunță că victima ar fi fost și „strangulată și bătută”. Cei doi jucători au fost reținuți.

Presupusul incident grav a avut loc sâmbătă seara, după meciul Argentina-Franța, la Hotelul Diplomatic din Mendoza, unde jucătorii și personalul erau cazați.

Presa argentiniană relatează că victima și cei doi rugbiști s-au întâlnit într-un club de noapte sâmbătă seara, la câteva ore după meciul Argentina-Franța câștigat de Les Bleus (28-13). La hotel, la primele ore ale dimineții de duminică, au avut loc evenimentele relatate, potrivit News.ro.

Reclamă

MDZ relatează că examinările medicale efectuate au furnizat „dovezi concludente”. În plus față de acuzațiile de agresiune sexuală, femeia ar fi fost „strangulată și bătută”.

Mărturia victimei și riscul ca jucătorii să fugă, din cauza călătoriei planificate în Uruguay, au determinat poliția și autoritățile judiciare să ia măsuri urgente.

Martin Ahumada, purtătorul de cuvânt al biroului procurorului din Mendoza, a declarat că „dacă rezultatele sunt în concordanță cu mărturia victimei, va fi emis rechizitoriul”.

Jegou, în vârstă de 21 de ani, și-a petrecut întreaga carieră la La Rochelle, orașul în care s-a născut, și joacă pe linia a treia. El a fost suspendat pentru o lună pe 21 noiembrie de către Agenția Franceză Anti-Doping după ce a fost depistat pozitiv la cocaină.

Auradou, în vârstă de 20 de ani, evoluează la Pau din 2020. El este fiul internaționalului francez David Auradou (41 de selecții), care a câștigat campionatul Franței în 2003 cu Stade Français alături de selecționerul Franței, Fabien Galthié.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro