Încercarea de evadare a doi tineri din închisoare a eșuat. La doar o oră, au fost prinși de polițiști

Polițiștii din județul Vâlcea au fost în alertă maximă joi, 2 februarie. Doi deținuți au reuși să evadeze din închisoare și au fost căutați cu mai multe echipe. În cele din urmă, au fost găsiți și duși înapoi în arest.

Momente de panică la Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea. Doi tineri au reușit să evadeze din arest în decursul serii de joi, 2 februarie.

Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani și de un adolescent de 17 ani. Amândoi fuseseră reținuți în urmă cu mai multe săptămâni pentru furt.

Iar după mai multe zile în spatele gratiilor, au reușit să pună la punct un plan prin care să scape din spatele gratiilor. Într-un moment bine ales, s-au strecurat prin curtea din spate a inspectoratului de poliție.

După ce s-a dat alerta, polițiștii din tot județul s-au mobilizat în timp record. Au format mai multe echipe de căutare, care au pornit pe urmele celor doi prizonieri evadați.

De asemenea, și populația a fost pusă în gardă. Toți cei care i-au văzut pe tineri au fost rugați să anunțe cât mai repede autoritățile.

PALADE GEORGE, de 22 ani, domiciliat în Panciu era îmbrăcat cu pantaloni gri de trening, geacă de fâș înscripționată HUGO BOSS, iar ZAHARIA AUREL, de 17 ani, domiciliat în comuna Năruja era îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă.(…) Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistare sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112., a transmis IPJ Vrancea.

Cei doi deținuți au fost prinși

Mobilizarea rapidă a polițiștilor a dat roade în timp record. Doar o oră și jumătate, atât au reușit cei doi tineri să se ascundă de autorități.

Deținuții evadați au fost zăriți de doi dintre agenții de pe teren care îi căutau. Cei doi au fost depistați și imobilizati pe raza municipiului Focsani, în zona Pieței Moldovei. Acum, ei se află din nou în arest și vor suporta consecințele legale ale acțiunii lor.

Share.