Reclamă
Reclamă

Doi polițiști s-au luat la bătaie în sediul Biroului de Poliție Autostrada A2, incidentul fiind declanșat de o neînțelegere legată de programul de muncă.

Conform informațiilor furnizate de sursele Digi24, unul dintre agenți a reclamat că a fost lovit de superiorul său în urma conflictului. Polițistul afectat susține că a fost lovit în zona ficatului, însă a refuzat transportul la spital, alegând să rămână la locul incidentului.

Autoritățile au demarat imediat verificările necesare pentru a stabili circumstanțele exacte ale altercației și a determina ce sancțiuni ar putea risca cei doi polițiști implicați. Investigația urmărește să clarifice rolul fiecărui participant și să stabilească dacă a fost încălcat vreun regulament intern sau vreo procedură disciplinară.

Reclamă

„Incidentul este tratat cu maximă seriozitate și vor fi luate măsurile corespunzătoare în funcție de rezultatele anchetei interne”, au declarat reprezentanții Poliției.

Până în prezent, nu au fost oferite detalii suplimentare despre posibilele sancțiuni sau despre măsurile preventive care ar putea fi impuse pentru a evita repetarea unor astfel de incidente.

Situația continuă să fie monitorizată de autorități, iar informațiile urmează să fie actualizate pe măsură ce ancheta avansează.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro