Un nou atac a avut loc în ultimele ore pe frontul ucrainean

În continuare în Ucraina, situația de conflict escaladează, iar vieți omenești sunt răpite în urma confruntărilor armate. În ultimele ore a avut loc in nou atac chiar în centrul orașului Sloviansk. În urma acestuia, două persoane și-au pierdut viața, iar alte zeci au suferit răni grave. Totodată, bombardamentul a distrus mai multe clădiri din zonă.

Nou bombardament în Ucraina soldat cu 2 morți

Rachetele rusești au țintit ieri spre zona de est a Ucrainei. Orașul Sloviansk a stat departe până acum de astfel de atacuri majore. Don nefericire însă, ieri, bombardamentul a reușit să ucidă doi oameni. Totodată alte 30 de persoane au suferit răni grave în urma acestei desfășurări de forțe armate. În același timp, mai multe clădiri au fost distruse.

„Sunt doi morţi şi 29 de răniţi în Sloviansk, imobile administrative şi birouri au fost avariate, precum şi cinci clădiri şi şapte case”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare făcută de Pavlo Kirilenko, șeful administrației regionale Donețk.

Oficialul a precizat că rachetele rușilor au pornit atacul în jurul orei 10:30. Din primele concluzii pe cere ucrainenii le-au putut trage se pare că pentru acest bombardament, rușii au folosit  două rachete de topul S-300.

Polițiștii ucraineni au menționat că ambele victime care au decedat în urma atacului se aflau la volan în autoturismul propriu atunci când a fost deschis focul.

De altfel, autoritățile ucrainene susțin că bilanțul indică 32 de răniți înregistrați până la această oră. Dintre aceștia, 5 oameni au răni deosebit de grave.

Cu toate acestea, primarul orașului din estul Ucrainei care a suferit ieri atacul sângeros a apreciat inițial că sunt 36 de răniți. Orașul în care rachetele rusești au făcut ieri victime este localizat la doar 40 de km de Bahmut. În acest loc, forțele armate ruse și ucrainene desfășoară o luptă aprigă. Una dintre clădirile distruse ieri era un centru de recrutare pentru soldați.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.