O femeie și un bărbat, concubini, au fost găsiți decedați, luni, cu urme de violență, într-un imobil din localitatea Mircea Vodă, a anunțat IPJ Brăila.

Trupurile celor doi au fost găsite după ce duminică, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila, a fost înregistrat un apel telefonic în care o femeie se auzea țipând, însă polițiștii nu au dat de urma acesteia.

„La data de 10 iunie a.c., ora 12:31, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic, în care se aude o femeie care țipă și spune că se află în pericol, fără a preciza date privind identitatea sau locul în care se află. Apelul la 112 a fost însoțit de date de localizare. Imediat, în localitatea Mircea Vodă, au fost dirijate două echipe din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca, pentru a efectua verificări. În urma verificărilor efectuate, nu au fost obținute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote și nici vreun conflict în derulare la imobilele din zona respectivă. S-au purtat discuții cu locuitorii din zonă, pentru a încerca identificarea unui imobil unde ar fi avut loc un conflict, încercându-se, totodată, identificarea apelantei, inclusiv prin prezentarea persoanelor identificate, spre recunoaștere, a numărului de telefon de pe care s-a apelat”, se arată într-un comunicat de presă remis luni de IPJ Brăila.

IPJ Brăila precizează că „niciuna dintre persoane nu a putut oferi informații care să ajute la identificarea locației sau a apelantei”.

„S-a încercat reapelarea postului telefonic, fără rezultat, numărul fiind alocat unei cartele pre-pay neînregistrate. Din verificările efectuate și datele deținute, la acest moment, telefonul ar aparține unei femei de 44 de ani, din comuna Mircea-Vodă, însă la momentul efectuării verificărilor în teren vecinii nu au putut furniza această informație. Astăzi, 11 iunie a.c., în jurul orei 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violență. A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat de 50 de ani și o femeie de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă. Ambele cadavre au fost preluate de Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei”, informează IPJ Brăila.