Reclamă
Reclamă

Doi bărbați din București au fost arestați preventiv pentru că au furat mai multe bijuterii, două ceasuri și un seif metalic dintr-o locuință din Sectorul 5. Prejudiciul total s-a ridicat la 10.000 de euro, conform news.ro.

Pe 7 mai 2024, un bărbat de 31 de ani a sunat la 112, raportând că mai multe bunuri au dispărut din locuința sa după ce ușa de intrare a fost forțată de persoane necunoscute. Poliția a precizat: ”Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că, la data de 3 mai 2024, prin forțarea ușii de acces în locuință, bănuiții, având fețele parțial acoperite, ar fi pătruns în interiorul unei locuințe de unde ar fi sustras mai multe bijuterii, două ceasuri și un seif metalic. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 10.000 de euro”.

În urma cercetărilor, autoritățile au identificat doi suspecți, ambii bărbați de 49 și, respectiv, 55 de ani. Miercuri, 26 iunie 2024, anchetatorii au descins în locuințele acestora, iar în baza probelor strânse, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

Reclamă

Ulterior, cei doi bărbați au fost arestați preventiv și sunt acuzați de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro