Reclamă
Reclamă

Imagini cu doi bărbaţi atacaţi de urs pe Transfăgărăşan au fost distribuite, miercuri, în mediul online. Bărbaţii, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul şi se fotografiau cu el, când, brusc, ursul l-a atacat pe unul din ei.

În apropiere se vede un alt urs, probabil un pui, ceea ce face ca situația să fie și mai complicată. Deseori ursoaicele cu pui reacționează extrem.

Cei care au distribuit, miercuri, imaginile în mediul online, susţin că sunt înregistrate pe Transfăgărăşan, în luna iulie, scrie News.ro. După plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, ar fi vorba despre doi ucraineni, coborâţi dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, în care pare că mai sunt persoane.

Reclamă

Bărbaţii hrănesc animalul, se apropie de el şi se fotografiază cu el. În apropiere se vede un alt urs care dă să se apropie de cei doi, însă se sperie de maşinile care trec. La un moment dat, ursul îl atacă pe unul dintre bărbaţi, care cade jos, însă animalul fuge, speriindu-se de claxoanele mașinilor care trec.

În repetetate rânduri, autorităţile au făcut apel la turişti să nu hrănească animalele, să nu se apropie de ele şi să nu încerce să le fotografieze.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro