La doi ani de la moartea lui Cornel Galeș, mormântul lui și al Ilenei Ciuculete s-a umplut, încă o dată de flori. Apropiații fostului impresar s-a adunat, ce e drept, în număr mic, pentru a comemora îi comemora dispariția subită. 

Viviana Măntoiu, femeia care i-a fost alături în ultima perioadă a vieții, a fost cea care a organizat parastasul făcut cu ocazia împlinirii a doi ani de la moartea lui Cornel Galeș.

Doi ani de la moartea lui Cornel Galeș. Ce s-a întâmplat parastas

După ce au asistat la slujba de pomenire, cu toții au mers la un restaurant din nordul Capitalei. Printre cei care au venit la cimitirul Străulești, locul unde este înmormântată și Ileana Ciuculete, s-au numărat impresarul Silviu Lăpădat și interpretul Gore Belanschi.

Din păcate, din cauza luptelor aprige date pentru moștenirea lui Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au umbrit parastasul de doi ani de la moartea impresarului.

Din acest motiv, cei care vin la mormântul lui Galeș și al Ilenei Ciuculete separat. Pe de-o parte sunt cei câțiva prieteni ai impresarului iar de cealaltă parte rudele cântăreței care se ocupă de parastasele regretatei impresare de muzică populară, scrie wowbiz. 

Doi ani de la moartea lui Cornel Galeș. Ce s-a îmtâmplat la mormântul fostului soț al Ilenei Ciuculete
Facebook

Cornel Galeș s-a judecat cu fiii Ilenei Ciuculete pe averea artistei

După decesul cântăreței din 2017, Cornel Galeș a fost implicat într-un scandal cu cei doi copii ai artistei dintr-o căsnicie anterioară. Aceștia s-au judecat pentru averea artistei.

Fiii Ilenei Ciuculete l-au acuzat pe Cornel Galeş că a vândut, fără să le ceară voie, o vilă estimată la 200.000 de euro, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro şi costume populare în valoare de 40.000 de euro.

Un an mai târziu, împărțirea averii între cei doi fii ai Ileanei Ciuculete și Cornel Galeș a fost decisă prin ordin judecătoresc. Cornel Galeș a fost obligat de judecători să le plătească celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro, cotă-parte din imobilul pe care l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

Cornel Galeș a murit, duminică, 1 decembrie 2019, într-un accident de mașină produs în Spania. Fostul soț al cântăreței Ileana Ciuculete mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc când și-a găsit sfârșitul.