Astăzi, 16 aprilie, se împlinesc 2 ani de când mama Aneimariei Prodan, Ionela Prodan, s-a stins din viață. Fiica acesteia a marcat acestă zi nefericită printr-un mesaj pe care l-a postat pe rețelele de socializare.

Astăz se împlinesc doi ani de când Ionela Prodan a trecut la cele veșnice și tot de atunci, fiica sa duce o luptă lăuntrică foarte grea de când a pierdut-o pe cea care i-a dat viață. Artista s-a stins la vârsta de 70 de ani, aceasta suferea de afecțiuni grave de sănătatea, iar acest lucru i-a adus moartea. Astfel că fiica acesteia a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a așternut toate emoțiile și gândurile cele mai profunde.

”🥺sa te odihnești in pace Draga mea MAMA … iubirea vieții mele … nu exista zi sa nu te am in inima, in suflet și in minte. Ești in toată fiinta mea forever ❤️”, a fost postarea Aneimariei Prodan.

Anamaria prodan nu a stat cu mâinile în sân în fața suferinței celor care se luptă cu virusul și a celor care se află în linia întâi în această luptă. A făcut donații consistente la mai multe spitale din țară.

„Este o munca de echipa. Fiecare trebuie sa aibă un rol în această lupta cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudam, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutam spitalele și medicii. Degeaba îi aplaudam dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donam bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a mărturisit impresara.