Doamna Geta, mama fratilor Sterp, a facut un anunt surprinzator! Femeia e hotarata sa vand o parte din afacere. Suma ceruta nu este pentru orice buzunar, asa ca numai cei cu dare de mana se califica. Familia Sterp are o stana de oi si o turma de vaci din care castiga o suma frumoasa de bani. Iancu si sora lui, Geta, alaturi de mama lor sunt cei care se ocupa in totalitate de afacerea familiei. Geta are grija si de un magazin in care vand produse lactate provenite din propria gospodarie.

Acum, doamna Geta, capul familiei Sterp, a pus o parte din afacere la vanzare. Femeia este hotarata sa dea vacile pe care familia le detine. Femeia a facut un anunt pe un site specializat si spera sa obtina o suma frumusica pe ce are la vanzare. Cu toate ca pretul cerut pare unul destul de piperat, acesta este unul corect pentru animalele pe care femeia le are de vanzare. Mai ales daca bovinele sunt de rasa si s-au investit multi bani in ele.

„Vand 20 de vaci din care (vaci cu lapte,juninci,vitei si un taur) la pretul de 17.000 de euro toate. As prefera sa le dau toate odata. pentru mai multe detalii contactati-ma la nr de telefon…Gutiu Georgeta”, a postat doamna Geta pe site-ul de specialitate.

Doamna Geta a avut o viata grea! Cum a ramas singura cu 4 copii

Mama lui Culita si a lui Iancu a trecut prin numeroase greutati, insa a reusit sa isi creasca pruncii cum a stiut mai bine. Femeia a fost apreciata de toti cei care i-au cunoscut copii, pentru ca acestia au dat mereu dovada de respect si buna crestere. Femeia a povestit despre cum a fost viata ei atunci cand a fost parasita de sot. Viata femeii pare inspirata dintr-o telenovela, iar infidelitatea este motivul pentru care s-a separat de tatal copiilor sai.

”Eu sunt mai mică decât bărbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite și la alte fete. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori”, a spus doamna Geta la Fan Arena atunci cand Iancu era concurent la Survivor România.