Ultimele zile ale lunii august au venit la pachet cu o mulțime de noutăți, iar Italia este, din nou, centrul celor mai importante evenimente.

Festivalul de Film de la Veneția a debutat în mare forță, iar pe covorul roșu au defilat cele mai cunoscute vedete din lume. De departe, cea care a atras atenția tuturor a fost Romina, fosta Gingașu, care acum stă la brațul deținătorului Ferrari.

Festivalul de la Veneția este unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, iar nume mari din industria filmului și nu numai așteaptă acest eveniment cu sufletul la gură. Anul acesta, una dintre cele mai așteptate producții este pelicula „Ferrari”, regizată de nimeni altul decât Michael Mann. Deși nu a fost proiectată, încă, pelicula se anunță a fi o adevărată capodoperă și, așa cum îi spune și numele, este exclusiv despre viața lui Enzo Ferrari.

Romina, 0 adevărată divă

Fiind o peliculă despre viața lui Enzo Ferrari, cea care a făcut senzație pe covorul roșu a fost chiar familia lui Ferrari. Romina a defilat la brațul lui Piero Ferrari, fiul celebrului Enzo. Românca noastră a atras atenția tuturor și, așa cum era de așteptat, la un astfel de eveniment a fost impecabilă.

Romina este alături de Enzo de fiecare dată, iar acum, cu atât mai mult cu cât acest moment este unul extrem de important pentru Piero și pentru legendarul nume Ferrari. De apreciat este și faptul că, la un eveniment la care toate blițurile au fost ațintite asupra ei, Romina a decis să poarte o creație semnată de Cristina Săvulescu.

Doamna „Ferrari”, apariție de senzație la Festivalul din Veneția. Bijuteria de la gâtul ei costă o avere

Rochia a fost creată special pentru Romina, ceea ce o face unicat în lume. Rochia roșie i-a venit mănușă și a fost accesorizată cu un colier prețios care a costat o avere. Nici mai mult, nici mai puțin de 1 milion de euro costă colierul confecționat din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate, potrivit cancan.ro.