În urmă cu două săptămâni, Novak Djokovic, a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a spus că se opune vaccinări contra Covid-19.

Și soția sportivului, Jelena, este o mare susținătoare a unei  teoriei  care susține că pandemia ar fi cauzată de tehnologia 5G. Din cauza acestei ideei cei de la Instagram chiar au sancționat-o pe Jelena.

Ce crede Rafael Nadal?

Rafael Nadal a exprimat o opinie legată de vaccinarea împotriva covid 19, pentru a putea participa în continuare la competiții.

Tenismenul a declarat pentru publicația spaniolă La Voz de Galicia, că dacă  ATP va hotărî că vaccinarea este obligatorie, atunci așa vor face, potrivit b1.ro.

Sportivul a adăugat că fiecare are dreptul la libera exprimare, și nu poate fi obligat să facă ceva ce nu vrea, făcând referire la declarația lui Djokovc, însă a adăugat:

”dacă faci parte dintr-o competiție trebuie să te supui regulilor impuse de cei responsabili”.

Ce crede despre declarația lui Djokovc?

”Djokovic va trebui să se vaccineze dacă vrea să continue să joace tenis la un nivel înalt. Cu toții trebuie să facem asta, nu doar eu sau el. Dacă ATP ne impune să ne vaccinăm, atunci așa vom face. Regulile trebuie respectate”, a spus sportivul.

Nadal îl pune în așteptare pe Federer

În aprilie Rafael Nadal și-a surprins fanii, când într-un live de pe instagram a participat și Roger Federer.

Momentul a stârnit deliciul fanilor, care au descoperit că Nadal nu se descurcă să utilizeze aplicația.

Tenismenul l-a pus de mai multe ori în așteptare pe Federer în încercarea de al adăuga în live-ul său.

După mai multe încercări a reușit să îl adauge și pe Roger în live.

În timpul transmisiunii live, Federer a mărturisit că nu a mai atins racheta de tenis de la la Indian Welles.
În timp ce Nadal a adăugat, că nu înțelege de ce nu poate juca tenis mai ales că este un sport în care se poate păstra distanța.

Share.