După ce bomba divorțului a fost aruncată, cei doi soți apar din nou împreună

Vestea că renumita artistă Georgiana Lobonț ar urma să semneze actele de divorț a șocat pe toată lumea. Cu atât mai mult cu cât aceasta a fost confirmată chiar de către soțul ei, Rareș Ciciovan. Acesta a făcut declarații controversate despre situația de familie în care s-ar afla.

Georgiana Lobonț la masă cu soțul ei după scandalul divorțului

Rareș Ciciovan și Georgiana Lobonț sunt împreună de ani buni. Artista a mărturisit în trecut că a crescut practic alături de partenerul ei de viață. Ca în toate cuplurile însă și în cazul lor, neînțelegerile nu lipsesc. Până acum, cei doi au reușit să treacă peste toate impasurile vieții.
Recent însă, Rareș Ciciovan, soțul vedetei a aruncat bomba. Bărbatul a mărturisit că are de gând să se separe definitiv de soția lui. Totul din cauza unor probleme care ar dăinui de ani buni între ei. Declarația acestuia a fost mai mult decât neașteptată mai ales pentru fanii Georgianei.

Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu.”, a dezvăluit acesta.

Social media

La doar două zile de la episodul respectiv, Georgiana Lobonț a apărut zâmbitoare într-o fotografie alături de soțul ei. Cei doi sunt plecați în vacanță în Maldive alături de alți prieteni de familie. Artista și soțul ei păreau să fi trecut peste momentul de cumpănă al relației lor. De altfel acest lucru a fost confirmat si de unul dintre prietenii celor doi, prezenți în aceeași călătorie.

Nu se desparte nimeni de nimeni.”, a scris bărbatul respectivla una dintre fotografiile postate pe Instagram.

S-au mutat recent în casă nouă

Georgiana și partenerul ei de viață s-au mutat recent în casă nouă. Cei doi au muncit împreună pentru a-și îndeplini acest vis. Artista și soțul ei nu au ridicat casa de la zero ci au renovat o casă veche după propriile gusturi. Cei doi pozau mereu în cuplul perfect mai ales pe rețelele de socializare

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.