CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta are o căsnicie de lungă durată, alături de Elena Vascu. Totuși, ca în orice căsnicie, și cei doi soți au avut probleme de-a lungul timpului.

CRBL este căsătorit din anul 2008 cu Elena Vascu. Artistul a vorbit despre căsnicia lui și a recunoscut faptul că în trecut cei doi au avut probleme. Ba chiar, uneori, s-a adus în discuție și divorțul. Cei doi au reușit, însă, să treacă peste problemele apărute în relația lor, totul datorită comunicării.

CRBL s-a cunoscut cu Elena în anul 2007, în timp ce participau la emisiunea „Dansez pentru tine”, care se derula pe vremea respectivă pe PRO TV. Atunci, CRBL era concurent, iar Elena Vascu era coregraf.

CRBL, cuvinte de laudă despre soția lui

 „Noi doi suntem la extreme, plus cu minus, dar ne completăm reciproc perfect. Este o persoană cu caracter, o campioană de dans sportiv fără copilărie, dar cu ambiția de a deveni cea mai bună. Este o eroină pentru mine, ținând cont că este mult mai matură decât multe fete, indiferent de vârstă. O iubesc foarte tare și îi mulțumesc că m-a înțeles și că m-a susținut în tot ce am realizat până acum. Uitându-ne la Alesia [n.a copilul cuplului], suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul”, spune CRBL despre soția sa, Elena.

Artistul a recunoscut, totuși, că au trecut și prin momente grele, de cumpănă în relația lor. Totuși, tensiunile sau momentele dificile pe care le-au trăit au fost rezolvate cu ajutorul comunicării. El spune că s-au schimbat amândoi, unul de dragul celuilalt.

„A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani”, mărturisește CRBL.

Divorțează? CRBL, anunțul momentului: Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani

S-a discutat despre divorț

Întrebat care au fost cele mai dificile momente din relația lor, CRBL a vorbit pentru Viva.ro despre perioada la începutul căsniciei. Din cauza unor probleme, cei doi au pus în discuție subiectul divorțului, însă nu s-a ajuns până acolo.

Artistul susține că nu au stat niciodată separați, iar discuții despre divorț au fost „vorbe spuse la nervi”, ca în orice familie. Acest lucru a fost pus în discuție în primii ani, acum cei doi sunt fericiți, iar despre divorț nu poate fi vorba.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.