Flavia Apostol, o prezentatoare foarte cunoscută de la noi, s-a căsătorit în anul 2018. Aceasta părea foarte fericită și împlinită în proaspăta căsnicie.

Reclamă

Cu câțiva ani în urmă, Flavia Apostol cântărea doar 35 de kilograme, în urma declarațiilor acesteia. Acest subiect a fost foarte controversat la acea perioadă din cauză că era considerată a fi anorexică. Între timp, frumoasa prezentatoare a dobândit proporții decente. În scurt timp după ce a scăpat de această problemă, aceasta s-a căsătorit. Părea foarte fericită și nu rata nicio ocazie să le arate și prietenilor de pe facebook acest lucru.

Cu toate acestea, împlinirea Flaviei Apostol a fost de scurtă durată, acum singurul care îi ține companie în perioada de crantină este un cățel. Motivul despărțirii Flaviei de soțul ei îl confirmă chiar prezentatoarea. Aceasta susține faptul că motivul care a dus la ruptura lor a fost nepotrivirea de caracter dintre ea și omul de afaceri cu care era căsătorită.

”Flavia și soțul ei s-au despărțit cu câteva luni în urmă, dar au făcut-o discret, fără scandal. NU mergea relația lor, aveau viziuni diferite asupra viitorului, de aceea au preferat să se despartă. Nu au fost discuții aprinse la divorț, au preferat să rămână amici” – a mărturisit o persoană apropiată Flaviei.

De asmenea, tot aceeași prietenă mărturisește faptul că Flavia Apostol și-a dorit să se păstreze într-o atmosferă discretă și liniștită, să aibă preocupări strict legate de propria persoană, dar și de cățelul cu care apare în fotografii pe conturile ei de socializare. În imagini se observă faptul că verigheta nu mai există pe degetul Flaviei.

Acum câțiva ani, prezentatoarea a trecut printr-o perioadă foarte grea. Aceasta a fost diagnosticată cu anorexie, cântărind doar 35 de kilograme. Medicul i-a mărturisit că nu mai are foarte mult timp de trăit. Lucrurile au revenit la normal, se pare, iar Flavia a reușit să obțină o greutatea care să nu-i afecteze sănătate.