Un incident neobișnuit s-a petrecut în Marea Britanie unde un cuplu a divorțat din greșeală, după ce angajații unei firme de avocatură au făcut un click greșit pe un portal online. Decizia finală de divorț pentru domnul și doamna Williams, care erau în proces de separare după 21 de ani de căsătorie, a fost emisă în doar 21 de minute, fără știrea lor sau acordul final asupra aranjamentelor financiare.

Firma de avocatură Vardags, unde avocații se ocupau de cazul doamnei Williams, a intrat din eroare pe dosarul electronic greșit și a solicitat finalizarea divorțului. Sir Andrew McFarlane, președintele diviziei de cazuri de familie, a detaliat că intenția era de a procesa divorțul pentru un alt client, dar s-a ajuns din greșeală la cazul familiei Williams.

Realizând greșeala după două zile, avocații au cerut anularea sentinței definitive, însă fara succes. Judecătorul a respins cererea, exprimând preocuparea de a nu crea un precedent prin care divorțurile să poată fi obținute accidental. Ayesha Vardag, renumită în domeniul divorțurilor în Marea Britanie, a criticat decizia instanței, subliniind că o eroare umană nu ar trebui să finalizeze un divorț fără intenția clară a părților implicate.