Unora dintre divele de la noi le este greu să își găsească încălțăminte pe măsura lor. De cele mai multe ori, își dau comandă de la branduri renumite. 

Biancăi Drăgușanu și surorilor Gabor le este destul de greu să găsească pantofi pe măsura lor

Bianca Drăgușanu este una dintre divele de la noi care nu se uită la bani când vine vorba de mofturi. La fel vine vorba și despre garderobă. Cu toții știm că pentru fiecare apariție, blondina alege cele mai scumpe ținute și mai ales, de brand. Nu doar ținutele sunt dintre cele mai scumpe, ci și pantofii. Toate perechile de pantofi ale blondinei sunt făcute pe comandă pentru că poartă o măsură mare, mai exact 41-42. Deși mulți spun despre ea că poartă o mărime potrivită mai degrabă bărbaților, Biancăi Drăgușanu nici că îi pasă. Blondina este destul de pretențioasă și nu alege orice pereche de pantofi.

Blondina nu este singura care are o astfel de problemă. Și surorile Gabor trăiesc pe picior mare la propriu. Monica Gabor este una dintre divele care atrage constant atenția. Nici aceasta nu este prea încântată atunci când vine vorba de a-și găsi pantofi pe măsură. Poartă 40-41 și de cele mai multe ori, nu este mulțumită cu ceea ce găsește, așa că își face pantofi pe comandă. Același lucru îl putem spune și despre sora acesteia, Ramona. Bruneta nu poartă aceeași măsura ca sora sa, însă și ei îi este greu să își găsească pantofii care să o mulțumească. Ramona Gabor poartă măsura 40, dar pentru ea nu este un impediment să vadă întreaga lume.

Divele de la noi care poartă la picior mărimi de…bărbat! Cât de greu își găsesc încălțămintea Bianca Drăgușanu și surorile Gabor, Monica și Ramona
Facebook

Și Mădălina Ghenea este una dintre divele care trăiesc pe picior mare și la propriu și la figurat. Pentru ea, acest lucru nu este o piedică și la fiecare apariție publică se afișează cu tocuri. Aceasta poartă 42-43 și nici măcar măsura nu o împiedică să se simtă bine.